Super Power Din reddit-upplevelse med Chrome och Firefox verktygsfält

Är du någon som spenderar mycket tid på att surfa på sociala medier till din dagliga dos på nätet? Om så har du säkert hört talas om reddit. Ända sedan Digg bestämde sig för att bryta sig, är reddit den nya platsen på nätet för att umgås. Reddit har minst 15 miljoner besökare per månad, och enligt en ny rapport är det den 10: e besökta domänen på internet för att hitta länkar till andra webbplatser. Varför inte maximera din reddit-surfupplevelse, det finns tre sätt att göra det via en icke-påträngande verktygsfält.

Verktygsfält Alternativ

Har du någonsin sett något som skärmdumpen nedan, i verkligheten? Jag har, och på grund av det är jag inte en fan av verktygsfält. Men, redditstängerna gör det annorlunda. Dessa verktygsfält visas i själva webbläsarfönstret. Men de kommer inte dyka upp om du inte besöker en extern länk från reddit själv. Det är ganska groovy.

Här är de tre alternativen:

  • För Firefox, Socialite
  • För Chrome, Reddit Companion
  • För alla webbläsare, standardverktygsfältet

Socialite

Socialite är officiellt reddit-tillägg för Firefox. Det är faktiskt designat av reddit-utvecklare och innehåller alla användbara knappar som du kan förvänta dig att se när du surfar på den socialdrivna mediaaggregatorn. Den enda nackdelen här är att Socialite kräver att Firefox startas om. Därefter fungerar det felfritt varje gång du besöker en länk från reddit.

En liten "smakfull" stapel visas överst i ditt fönster, och här kan du tycka om, ogillar, eller gå tillbaka till kommentarerna. Det har till och med en snygg liten X på höger sida för när du vill stänga baren och avsluta din reddit extravaganza,

reddit Companion

Chrome-smaken på verktygsfältet, reddit Companion, tar en mer minimalistisk inställning än vad som är Firefox-motparten. Även om verktygsfältet är exakt samma plats, och har samma knappar. Jag förväntade mig inte något mycket annorlunda när du funderar på att de båda är gjorda av samma utvecklare.

Standardverktygsfältet

Okej, så det här är verkligen inte den här verktyget. De enda personer som kanske har sett denna funktion utan att verkligen möjliggöra det är de som besöker reddit-kortlänkar, som den här: http://redd.it/jdbgi. Annars, om du vill att fältet ska visas när du besöker en vanlig länk i reddit måste du vara inloggad . Men totalt sett är det bästa av de 3 tillgängliga verktygsfältalternativen, och det kommer att fungera i alla webbläsare.

För att aktivera det, logga in på reddit och klicka sedan på Inställningar högst upp till höger på skärmen. Bläddra ungefär halvvägs och kontrollera sedan den lilla rutan som är märkt med klickalternativ> visningslänkar med redditverktygsfältet. En gång markerad, rulla ner lite mer och klickaSpara- knappen.

Spara-knappen ska visas längst ner till vänster i fönstret.

Så varför är det här verktygsfältet bättre? Tja, det kan inte göra mycket - men här är några fördelar den har över de andra två:

  • Genom att klicka på kommentarerna får de att visas som en sidofält. Det betyder att du kan läsa kommentarer och titta på inlämningen samtidigt .
  • Det finns en "Serendipity" -knapp. Det här fungerar som "Stumble" -knappen från StumbleUpon, förutom att det inte är så bra.
  • Det finns en gömningsknapp. Du kan klicka på det här och det kommer att behålla det nuvarande öppnade inlägget som du redan har sett från att visas på din reddit-sida någonsin igen ...
  • Inlämningen öppnar en delningsvänlig reddit-ram som spelar en unik URL-adress. Det innebär att du snabbt kan dela med dig av vad som finns i din adressfält med världen och de kommer alla att se denna fantastiska bar också och få tillgång till samma kommentarer som du; vilka kommentarerna är den verkliga anledningen till att vi använder reddit, eller hur?
  • Standardfältet visar användarnamnet, men ännu viktigare om du har några reddit-meddelanden (eller kommentarreaktioner).
  • Den har alla knappar från andra verktygsfält.
  • Det finns några coola "nifty" -funktioner som låter dig öppna reddit-verktygsfältet för vilken webbplats som helst, även om den inte är kopplad till från reddit.

De olika reddit verktygsfälten lägger säkert till några fördelar för din surfupplevelse. Detta är särskilt användbart när du klickar på en Imgur-länk och glömmer vad den aktuella titeln på inlämningen var. Vi har alla varit där, och det är en av de värsta ögonblicken. Men om du inte är en reddit-missbrukare än, då kan du förmodligen gå utan dem.