Aviary - Ett gratis online-paket med Media Enhancement Tools


Har du någonsin velat göra en gratis version av Adobes kreativa svit ? Medan det kanske inte är lika riktigt som det som Adobe erbjuder, har Aviary en groovy webbapps-svit för nästan allting bilder och ljud. Den bästa delen? Gränssnittet är bra, och priset är rätt - GRATIS!

Vad finns i Aviary-sviten?

Aviary-sviten består av 8 olika webbapplikationer. Varje webbapplikation har både ett praktiskt namn och ett skraj fågelnamn att följa med det. Ärligt talat, det förvirrar mig helt, men jag tycker att det är groovy att de fick hela det här fågeltematet. det är säkert säkert. En annan bra sak om Aviary är att det inte finns något att installera liknande Google Apps. Allt är gjort i "molnet", så jag behöver inte oroa mig för säkerhetspatcher eller andra funktioner som är bekanta med Adobe-programvaran.

 1. Aviary Image Editor
 2. Musik Creator
 3. Skärminspelning
 4. Ljudredigerare
 5. Vector Editor
 6. Bildmarkering
 7. Effektredigerare
 8. Färgredigerare
aka
 1. Pheonix
 2. roc
 3. Klo
 4. Myna
 5. Korp
 6. Falk
 7. Påfågel
 8. Toucan

Ska jag registrera mig för ett konto?

Aviary kräver inte att du skapar ett konto men genom att skapa ett konto får du flera ytterligare fördelar.

 • För att spara ditt arbete till Aviary-molnet behöver du ett konto. Och lita på mig, du vill spara ofta, så du förlorar inte ditt arbete. Om du är emot anmälan kan du dock fortfarande exportera ditt arbete utan ett konto och spara det på din dator.
 • Med ett konto kan du värd bilder från Aviary, vilket är särskilt användbart med tillägget Skärmdump vi talar om nedan.
 • När du har ett konto kan du dela dina skapelser med hela Aviary community.
 • Aviary har en förstklassig integritetspolicy och säljer inte dina saker.

Jag tyckte att det var snyggt att Aviary låter dig registrera dig med ett befintligt konto från andra favoritwebbplatser. Dessa inkluderar Twitter, Facebook, Google och Yahoo. Håller det enkelt och anonymt om du använder något som ditt Yahoo eller Twitter-konto.

Om du loggar in med ett externt konto tar det bara några minuter, du behöver bara logga in på ditt andra konto och sedan Tillåt Aviary att länka till det.

Även om du använde ett tredje part konto, får du välja ett nytt användarnamn och ett nytt lösenord som används oberoende av Aviary.

Pheonix Image Editor

På Aviary är Phoenix den svåra hitteren i deras bildredigeringssvit. Phoenix bildredigerare innehåller några av de lätta aspekterna av Photoshop, inklusive det någonsin användbara trollstavverktyget. I verkligheten kan det aldrig ersätta Photoshop, men det ger tillräckligt med att gå tå-till-tå med andra GRATIS alternativ som Paint.net. Bildkomponenter hanteras med lager, och det finns valverktyg och filter tillgängliga för att påskynda redigering. Mitt största nuvarande klagomål om Phoenix är hastigheten, men det finns också några andra buggar som ska bearbetas innan den här är klar för full release. Ja, jag vet det. Du får vad du betalar för rätt? ;)

Roc Music Creator

Roc är inte så mycket en "musik" skapare som det är en beat maker. Du kan emulera ljud från olika uppsättningar instrument och sammanföra dem som helhet. Det påminner mig om JamStudio förutom att det är mycket mer raffinerat och professionellt. Beatslingorna är typiska, och du vill inte göra ett stort spår med Roc. Jag har inte sett någon praktisk användning för den här produkten från och med än som en groovyGeek men jag har haft kul att testa det och förväntade mig att det skulle bli bättre när det rör sig om Alpha-testning.

Roc har extra "upplåsbara" funktioner som du hittar i en premium-version. Det bästa är att du inte behöver betala för att låsa upp en premiumversion. Allt du behöver göra för att låsa upp det är att bjuda in vänner att gå med och de behöver inte ens gå med! När du skickar inbjudan är du gyllene.

Talon på skärmupptagningswebbläsartillägget

Talon är en groovy webbläsare tillägg för Firefox eller Chrome som låter dig fånga skärmdumpar. Det fungerar som Jing, SnagIt eller Windows Snipping Tool, förutom att det har både vissa fördelar och begränsningar.

Du kan ladda ner Firefox-tillägget här: https://addons.mozilla.org/sv-SE/firefox/addon/11587/

Du kan hämta Chrome Extension här: http://www.chromeextensions.org/utilities/aviary-screen-capture/

När det är installerat lägger tillägget en Aviary-knapp i verktygsfältet så att du snabbt kan fånga skärmdump och även öppna någon av sina webbapps.

Begränsningar :

 1. Talon fungerar inte utanför det webbläsarfönster du har öppet, så det är bara användbart för webbsidor.
 2. Talon har inga inbyggda redigeringsverktyg som Jing eller Snag it.
 3. Jag har inte hittat ett sätt att ansluta det till en tangentbord snabbtangent, ändå.

fördelar:

 1. Talon kan du spara överallt du vill ha, det är molnet, Windows-urklippet eller som en fil på skrivbordet.
 2. Du kan direkt öppna skärmdumpar i Aviary-webappar med hjälp av Talon-verktyget. Jag vet att det inte är en funktion, men det är en bekvämlighet.
 3. Det är en plug-in för webbläsare, inte en fristående skrivbordsapplikation.

Myna Audio Editor

Myna är en ljudblandare som låter dig splita ljud tillsammans och lägga till specialeffekter. I kombination med Roc kan det vara ett användbart onlineverktyg, men fristående packar det inte mycket av ett slag.

Raven Vector Editor

Raven är Phoenix som motsvarar vektorkonst. Det låter dig konvertera eller skapa vektorformer och har verktygen för att låta dig göra det snabbt. Vektorgrafik är formerna av geometriska punkter - resizable utan en allvarlig kvalitetsförlust. Oftast används vektorgrafik för utskrift, så om du kör något företag eller en hobby som involverar material vektorgrafik kan Raven bara vara din nya bästa vän.

Falcon Image Markup Tool

Falcon är snabbredigeraren för bildmarkering. Det finns inte mycket Falcon kan göra, men det är användbart för att lägga till text, beskära, ändra storlek och kopiera bilder. Den bästa delen om Falcon är dess prestanda. Det är väldigt snabbt. Falcon laddas nästan omedelbart och har den bästa prestandan från alla webbläsare.

Påfågel Effect Editor

Påfågel är en groovy mjukvara. Med Påfågel kan du lägga till ett stort antal effekter på dina bilder. Den nodbaserade användargränssnittet gör att du enkelt kan dra och släppa effektgeneratorer och sedan ansluta dem med resurser och kontroller. Med den närmaste gränslösa kombinationen av effekter kan du ta en vanlig bild och göra den helt ny.

En sak att notera om Peacock är att trots att det är en webapp, är det fortfarande något hårdvarukrävande. Lägga till flera visuella effekter på bilder kan ta sin vägtull på dina systemresurser, och Peacock innehåller även ett "Memory used" -skärm för att låta dig veta det är aktuellt.

Toucan Color Editor

Toucan är ren och okomplicerad. Denna fågel gör färger, och det gör dem bra. Toucan kan skapa färgpaletter från början med bara en färg. Webben appen vet oavsiktligt vilka färger som går ihop. Det kan berätta 20 olika sätt att en färguppsättning kan ändras och kontrasteras samtidigt som den håller den tilltalande. Toucan är ett måste för någon artist eller målare som vill skapa rent originalarbete effektivt.

Så det är 5-minuters recensionen för Groovy Aviary Creative Online Suite . Jag gick ganska fort, men förhoppningsvis sparkade jag det kreativa monsteret inuti. Ta en titt och skriv tillbaka här vad du tycker. Om du också vet om en liknande GRATIS tjänst som Aviary, släpp en anteckning nedan och vi tar en titt!