Street Fighter X Mega Man Kicks Off Blue Bomber 25-årsjubileum

För några veckor sedan satte Capcom Internet upp med avslöjandet för sitt kommande Street Fighter X Mega Man gratis nedladdningsbara PC-spel som spelar spelare på några av de mest ikoniska Street Fighter-karaktärerna i ett helt nytt 8-bitars sidrullande äventyr . Det verkar som om vi inte behövde vänta länge efter spelets release eftersom Capcom har meddelat idag, spelet är nu tillgängligt för ditt nedladdningsbehov via sin Capcom Unity webbplats.

Enligt Street Fighter X Mega Man avslöjar släpvagnen som släpptes lite över en vecka sedan, kan vi förvänta mig att Mega Man går tå-till-tå med ett antal Street Fighter-tecken som Ryu, Blanka, Chun-Li och mer att göra totalt åtta chefer tillgängliga för kamp. Inte bara det, men vi kan också förvänta mig att Mega Man ska ha några nya egna vapen som Chun-Lis dödliga sparkningsförmåga.

Det här är inte den första och sista av Capcoms planer på att fira Mega Man 25-årsjubileum, eftersom företaget också har avslöjat att det kommer att göra Mega Man 1-6 tillgängligt i den nordamerikanska Nintendo DS eShop, som endast var tillgänglig tidigare genom Japan och Europeisk eShop kanal. Det första Mega Man-spelet kommer att slå på eShop-kanalen den 27 december, med Mega Man 2 som slår den 7 februari och resten av uppsättningen släpps med jämna mellanrum.

Detta kommer att ge de som fått 3DS eller 3DS XL under semestern chansen att ladda ner sin favorit Blue Bomber-titel och ta den med dem vart de än går. Detta skulle lätt blåsa mitt barns själ som tillbaka på min dag, det enda sättet jag skulle spela ett Mega Man-spel är om jag spelade den på mina NES hemma. För att kunna spela något Mega Man-spel var som helst i världen kommer det definitivt att bli något som fans kommer att uppskatta senare i månaden när den första Mega Man släpptes i Nintendos e-butik.

">