Sprint Rolling Out OTA Froyo Uppdateringar för Samsung Galaxy Epic 4G

Om du hämtade den tidigare Froyo-uppdateringen från Samsung till Epic 4g, hade du förmodligen din del av problem. Den senaste uppdateringen var full av buggar, glitches och programkrascher. Samsung har nu löst sina misstag, och den nya uppdateringen kommer utan samma bagage som den gamla. Sprint har börjat rulla ut den nya Froyo-patchen från och med den här veckan endast i luften.

Jag hade redan den gamla buggy 2.2.1-uppdateringen installerad när min OTA-uppdatering blev tillgänglig. På grund av detta var min installationsfil mycket mindre. Den nya uppdateringen rullar över din telefon oavsett om du kör Eclair eller Froyo, så länge du inte har några anpassade rotjobb installerade.

Uppdateringen ska automatiskt popup-upp på din telefon, med en uppmaning att installera den. Om du inte har sett det här kan du manuellt kontrollera, men din bästa satsning är bara att vänta på det eller ringa Sprint tech support (* 2 på din telefon).

Den nya Froyo-uppdateringen med titeln MR4 ECO5 har löst alla problem som jag hade på min telefon. som i första hand var en bruten videokamera som spelade in en låg fps. Jag är ganska nöjd med resultaten. Den här nya uppdateringen installerade dock en app som heter Sprint ID, som helt rensade bort mina hemskärmar och förhindrar anpassning av launchers. Det nya Sprint-IDet är ett annat grymt exempel på en operatör som försöker "märka" en öppen källkod, medan den gör det "idiot proof". Från och med nu kan du inte avinstallera det utan att rota din telefon.