Streaks Workout Apples gratis iTunes App i veckan

Den här veckans gratisapp från Apple för dess iPhone och iPad är träningspass och personlig träningsprogram Streaks Workout. Normalt är det $ 3, men du kan få det gratis från iTunes till torsdagen den 14 september.

Vad är det?

Det är en app som föreslår kroppsvikt träning du kan göra praktiskt taget var som helst. Vi har täckt andra övningsrelaterade och viktminskningsprogram. Du berättar för appen hur mycket tid du har: 6, 12, 18 eller 30 minuter. Sedan väljer du 6 från 18 olika övningar du vill inkludera i träningen. Övningarna kommer från de kända 7-Minute träningsprogrammen. Streakar väljer slumpmässigt ordern och berättar sedan hur många reps att göra och hur länge.

Appen synkroniserar dina träningspass i iCloud och du kan använda den på en iPhone, iPad, Apple Watch och Apple TV. Egentligen har du ingen ursäkt för att du inte tränar.

Vem är det bra för?

Någon som kämpar för att hitta tid till träning, som jag satsar är de flesta. Appen gör allt som tänker för dig. Eftersom alla övningar är kroppsviktiga, behöver du inte utrustning och du kan göra dem var som helst.

Jag är lite av en träningsberoende, så jag kämpar inte för mycket. Jag ägde den här appen innan den gick fri och jag använder den när jag reser. Jag har gjort dessa övningar mitt i en upptagen flygplats. Där berättade jag att jag inte skulle få mig till några övningar som innebar långvarig kontakt med golvet. Usch.

Varför valde Apple det?

Förutom det faktum att de flesta kan använda lite träning tror jag att de tycker om hur det använder varje plattform effektivt. Om målet är ett träningspass var som helst, ska appen fungera på alla Apple-enheter. Appbutiken har många korta träningspass, men Streaks ger dig en omfattande träningsmeny så att du har valet att göra det klassiska 7-minuters träningspasset eller sträcka det (förlåt pungen) till 30 minuter.

Ska du ladda ner det?

Appen tar upp ungefär 45 MB, så utrymme är inte en ursäkt för att inte ha den här appen. Även om du har en regelbunden träningsrutin, låter den här appen använda dig av den extra tid som hittats effektivt.