Story Remix för Windows 10 Fall Creators Update Preview

Microsoft introducerade nya funktioner som kommer till nästa stora uppdatering för Windows 10 senare i år som företaget har kallat "Windows 10 Fall Creators Update" vid årets Build Developers Conference. En av de mer utrustade funktionerna är Story Remix som låter dig skapa filmer från dina videoklipp, foton och musik. Det är inte en fristående app, men en uppdatering till appen Foton. Windows Insiders kan börja använda den tidiga versionen Story Remix som börjar med build 16193 och här är en titt på vad du kan förvänta dig senare i höst.

Story Remix för Windows 10

För att starta, starta appen Foton, och genast kommer du att märka ett nytt utseende av gränssnittet som har blivit översynt med Microsoft Fluent Design System (tidigare kodnamn Project NEON). Du måste logga in på ditt Microsoft-konto för att få tillgång till dina foton och videoklipp som finns lagrade på OneDrive. Välj sedan fliken Skapa på titellinjen och sedan Skapa ny historia .

Det leder till guiden New Story där du kan skriva in en titel för din historia och sedan välja Lägg till bilder och videoklipp .

När du väljer dina foton är den nya sökrutan som är till nytta. På så sätt kan du enkelt hitta specifika mappar för den historia du skapar. Du kan också söka efter specifikt märkta bilder eller söka bilder relaterade till människor, platser eller saker.

När du har fått resultaten, gå igenom och välj de foton du vill lägga till i din berättelse.

När du har lagt till dina foton kan du förhandsgranska din historia för att se vad det händer med. Om du inte är nöjd med vad det händer med kan du bara klicka eller knacka på Remix det för mig och förhandsgranska den nya versionen. När berättelsen remixas kommer den att ändra bildens ordning, hur länge var och en visas, liksom ett nytt musikspår.

Medan den automatiska blandningsfunktionen är enkel och enkel, kan du också göra egna manuella ändringar. Den innehåller några grundläggande objekt som du kan ändra, till exempel titeln, varaktigheten för varje bild, filter, text, rörelse och musik.

Med Motion kan du välja hur enskilda bilder panoreras över när det visas.

Filter har varit en häftning av fotoappar i flera år, och Story Remix innehåller flera av de mer populära som du förväntar dig och mer kommer oundvikligen att läggas till i framtiden.

Ett annat redigeringsalternativ du har bestämmer hur länge varje foto eller videoklipp visas. Det är också värt att notera att alla redigeringar du gör sparas automatiskt.

Det finns ett valt antal musikspår att välja mellan som ingår i appen. Musiken anpassas automatiskt till längden på din historia.

Eller, för att lägga till en mer personlig touch, kan du välja din egen musik från din samling.

När du är klar har du möjlighet att dela din skapelse via sociala medier, YouTube, e-post eller spara det lokalt.

Avslutar

Efter att ha använt det i flera dagar är det uppenbart att Story Remix fortfarande är i början. Som det står just nu är den mest intressanta delen möjligheten att dumpa i dina foton eller videoklipp och få det automatiskt att skapa en film. Det har inte alla funktioner som visades under Build 2017-presentationen, men förhoppningsvis kommer det att lösas före den officiella nedgången.

Möjligheten att lägga till lite grundläggande anpassning är bra, men det kommer fortfarande inte att ge dig lika mycket kontroll som en komplett videoredigeringspaket eller till och med Movie Maker. Det är dock trevligt att skapa en snabb presentation av dina foton och videoklipp att dela med dina vänner online.

">

Obs! Om du är i Windows Insider-programmet och inte ser Story Remix efter installationen av bygg 16193, är det faktiskt genom design. Dona Sarkar tillkännagav följande i ett blogginlägg som meddelade Insider build 16199.

Förra veckan på Build presenterade vi Story Remix - en utveckling av appen Foton som gör det lättare att återuppleva dina minnen och introducerar skapandet av videorätt från dina foton och videoklipp. Story Remix rullas ut till Windows Insiders i Fast Ring som en del av A / B test. A / B-test är en vetenskaplig metod för att bevisa orsaken till en förändring på den observerade effekten. Med andra ord, med A / B-testning kan vi vara säkra på att den observerade effekten är orsakad av den förändring vi gjort och inte helt enkelt på grund av korrelation eller chans. Som du kan tänka dig är det väldigt viktigt för oss att få rätt när vi tar nya funktioner till Windows 10. Vi har gjort experiment som det här tidigare, så det här borde inte vara nytt för Windows Insiders i Fast-ringen. Vi borde ha varit tydligare om det här i förra veckan när vi tillkännagav Story Remix så vi ber om ursäkt för förvirringen.

Om du är en insider och spelar med Story Remix, lämna en kommentar nedan och berätta vad du tycker om det hittills. Om du inte är en insider, vilka funktioner ser du fram emot senare i år?