Microsoft introducerar en ny och förbättrad Outlook.com Beta

Microsoft tillkännagav idag att det rullar ut ett nytt opt-in beta-program för sin Outlook.com-e-posttjänst. Företaget lovar att det ger användarna tillgång till en snabbare och mer personlig online-e-postupplevelse. Teamet kommer att rulla ut en ny växelströmbrytare för att du ska ansluta dig till beta-programmet och om du inte är nöjd med det, kan du enkelt byta ut den och gå tillbaka till den gamla versionen.

Ny Outlook.com Beta

Microsofts Outlook-team säger att inloggningen för webbläsare för Outlook.com kommer att börja rulla ut till användare under de närmaste veckorna. Här är en titt på vad som är nytt och förbättrats över den aktuella versionen.

Snabbare upplevelse. Teamet implementerar ett mer responsivt webbramverk som levererar uppgraderade sökegenskaper, en modern konversationsstil och ny design som låter dig se, läsa och bifoga filer snabbare.

Mer personalisering . Du kan nu anpassa din inkorg med favoritpersoner och mappar. Detta gör det lättare att hitta kontakter, filer och tidigare konversationer. Det kommer också att ge ett sätt att göra meddelanden mer personliga med tillgång till flera fler uttryck, emoji och gifter.

En smartare inkorg. Din inkorg visar nu förslag när du skriver. Du kan enkelt lägga till information om flyg, restauranger eller favoritsportscheman till dina konversationer. Det kommer också att lägga till en förbättrad bildupplevelse som placerar alla foton som skickats eller mottages på ett ställe för att göra det enkelt att komma åt från en central plats.

Andra förbättringar kommer att rullas ut under de närmaste månaderna, som inkluderar uppdateringar till kalender och personer. Teamet säger att det kommer att förbättra och förbättra funktioner baserade på användaråterkoppling.

Du kommer att få ett meddelande (visas nedan) som kommer dyka upp i övre högra hörnet av din inkorg när betet är tillgängligt för dig. Återigen är detta en iscensatt utbyggnad, så om du inte ser det direkt, säger Microsoft att du kommer se den under de närmaste veckorna.

För en fullständig lista med detaljer om programmet, hur du skickar in feedback och vanliga frågor, kolla in det här blogginlägget från Outlook-teamet. Har du erbjudits beta ännu? Lämna en kommentar nedan och låt oss veta vad du tycker.