Stoppa Windows 7 från automatisk omstart efter uppdateringar Installera [Hur-till]

Det är viktigt att hålla Windows fullständigt uppdaterad för att undvika att din systemsäkerhet blir äventyrad. En irriterande sak om uppdatering av Windows 7 är dock att när vissa uppdateringar installeras, måste datorn startas om automatiskt. Om du är mitt i någonting viktigt, eller i ett projekt som kör flera applikationer, kan detta orsaka lite huvudvärk. För att åtgärda detta måste vi ändra Windows 7-registret.

Innan vi börjar, är det viktigt att komma ihåg att felaktigt ändra Windows-registeret kan störa ditt system. Men denna groovy guide borde förhindra att det händer!

Om du vill hoppa över stegen nedan laddar du bara ner den här registret och tillämpar den.

Så här hindrar du Windows 7 från att göra en automatisk omstart efter att Windows Update har installerats

1. KlickaWindows Start Orb och sedan i sökrutan Typ Regedit . Tryck på Enter eller Klickalänken regedit.exe .

2. Nästa från Registerredigeraren, Navigera till registernyckeln HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREPoliciesMicrosoftWindows

3. Nu måste vi skapa två nya registernycklar. Högerklicka i öppet utrymme till höger och välj Ny> Nyckel. Namn den första tangenten WindowsUpdate och gör sedan den andra nyckeln i WindowsUpdate och namnge den AU .

Så nu måste din nya registerplats vara:
HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREPoliciesMicrosoftWindowsWindowsUpdateAU

4. Högerklicka inom AU- tangenten och välj Ny> DWORD (32-bitars) värde . Namn den nya DWORD:
NoAutoRebootWithLoggedOnUsers

5. Nu när du skapade DWORD högerklickar du på den och väljer Ändra. Ställ in värdesdata till 1 och klicka sedan på OK och avsluta regedit. Starta om Windows för att ändringarna ska träda i kraft.

Nu bör datorn inte startas om automatiskt varje gång en ny Windows 7-systemuppdatering installeras. När du är klar jobbar du inte med att starta om datorn manuellt - eftersom samma uppdateringar som normalt skulle tvinga omstart fortfarande kräver att omstart träder i kraft på din dator. Ju längre du väntar desto större risk kommer ett eventuellt problem att uppstå.