Star Wars Digital Movie Collection på Xbox Video med R2-D2 Avatar, och mer

Star Wars digitala filmsamling är nu tillgänglig för förbeställning och äger den 10 april. Tillsammans med alla sex filmer tillhandahåller Microsoft ett exklusivt Xbox-videoförbjudande som innehåller några incitament för att förbeställa samlingen.

Exklusiva Xbox Incentives

Du får allas favoritdroid R2-D2 som en Xbox Live-avatar. Dessutom får du en Star Wars Pinball Pack för den populära Pinball FX 2 på Xbox One och Xbox 360.

Utöver det får du även en exklusiv Star Wars-film som är en 60-sekunders snygg titt på bonusmaterial som ingår i samlingen. Microsoft säger i Xbox Wire:

Dessutom erbjuder Disney en Star Wars-featurette-video uteslutande för Xbox-kunder. bara genom att köpa Saga på Xbox Video innan du köper, får du en exklusiv ungefär 60 sekunders snygg titt på bonusmaterialet som ingår i Star Wars Digital Movie Collection. Kunderna kommer att få Xbox-exklusiva featuretten när de köper "Star Wars" sagapaketet på Xbox Video, då kommer alla sex episka filmerna i Saga att läggas till sin samling i all sin högpresterande ära den 10 april.

De tre ursprungliga Star Wars-filmerna är de digitalt förbättrade versionerna, och inte i sin ursprungliga form, så du borde ha en bra HD-media-upplevelse övergripande. Självklart kan du beställa via Xbox Video-appen på din dator, Xbox-konsol eller Online.

Idag kan du förhandsa varje video från Xbox Video till 19, 99 USD för varje film, eller få alla sex för 99, 99 USD.

">

Du kan också hämta samlingen på andra strömmande videofilmer som Google Play och iTunes, men bara via Xbox Video får du extra bonusar som beskrivs ovan.