Google platser blir officiella [groovyNews]

Tillbaka i juli lanserade Google sin favoritplaceringskampanj för att börja indexera populära lokala butiker. Vi har sett det moget, och efter nio månader bestämde Google att det här barnet nu är redo att ha sin officiella plats i Google-familjen. Tidigare känd som Google Local Business Center kan du nu hitta all samma information och mer på google.com/places.

Google har det officiella inlägget på sin latlong-blogg, men här är höjdpunkterna i vad som är nytt med statusändringen för programmet.

Använd gratis Google Professionella fotografer för att fotografera ditt företag

I utvalda städer kan du nu ansöka om en fri fotografering av insidan av ditt företag. Dessa bilder laddas till det aktuella galleriet på Google, så om du inte har en kamera eller ett öga för fotografering kanske du vill ansöka nu. Wow, groovy!

Annonsera lokalt för ett fastprisavgift :

Kostnaden är $ 25 per månad. Vad detta kommer att få dig är ett tag på Google Maps som kommer att visas när någon tittar i närheten. Den här taggen hjälper ditt företag att sticka ut lokalt för att människor surfar på Google Maps, och du kan känna dig bekväm med att veta att din tävling bara får samma $ 25-annons eftersom det inte finns något premium-annonsservicealternativ tillgängligt.

50.000 Fler Favoritplatser i USA

Google kommer att skicka ut 50.000 fler tidigare nämnda Favoritplatser dekaler. Google bestämmer dessa internt, så se till att ditt företag är registrerat hos Google eftersom du inte kan tvinga dem att skicka dig ett!

Gratis Informativa Webinärer

Google presenterar levande webinars för att hjälpa dig att lära dig mer om Google Places. Om du har ett lokalt företag som du vill marknadsföra, kan det vara ett bra ställe att lära dig att utnyttja Google för att öka din trafik. Anmäl dig här.

Det handlar bara om att bekräfta det - Quickmark QR Code Reader-appen är inte längre längre, men du kan hämta den i iTunes Store för $ 0.99!