Fråga läsarna: Är du en Cord Cutter?

Det är fantastiskt att kunna strömma dina favorit TV-program och sport på begäran. WWE Network hjälper bara till att stärka den uppfattningen.

Med den starkt publicerade lanseringen av World Wrestling Entertainment's WWE Network, en kabel juggernaut och pay-per-view-händelser, verkar det som att allt fler vanliga sportnätverk och nischtjänster hittar sig till strömmande och on-demand-appar. Det är en växande trend och det verkar som om det bara kommer att fortsätta att expandera, eftersom fler konsumenter "skär kabeln" och vänder sig till konsoler, tabletter, smarta TV och set-top-boxar för underhållning.

Det är en modell som jag alltid gillat. Det är mycket bättre än att betala för en kabelabonnemang som inkluderar en massa kanaler som jag inte tittar på. Ännu värre är visningen begränsad till vad som händer just nu och gasp! reklamfilmerna. Det är mycket roligare att prenumerera på en dedikerad underhållningsbrottskanal eller en som specialiserat sig på anime. Då kan du titta på programmeringen du gillar när du känner för att titta på den.

Att lägga till värdet är det faktum att många av dessa tjänster, till exempel WWE Network, erbjuder tillgång till betal-per-visning-händelser. Det är någonting som normalt kostar tittare mycket mer pengar - använder $ 50 eller mer. Det är dock nu tillgängligt till ett fast pris - för WWE-nätverket är det $ 9, 99 per månad.

UFC (Ultimate Fighting Championship), MLB (Major League Baseball) och NHL (National Hockey League) är bara två av de många sportnät som har fört sitt innehåll till strömmande världen. Allt fler eliminerar behovet av kabel-TV. Samtidigt erbjuder kanaler som Vevo kontinuerlig streaming av musikvideor, någonting förlorade generationer sedan MTV blev (un) Reality TV.

Netflix är inte nödvändigtvis den första streamingtjänsten, och det är inte utan det är brister, men det blev det mest populära tack vare den omtänksamma övergången från DVD-by-postuthyrning till streaming. Nu har det blivit ett hushållsnamn. Så många av de andra applikationerna och streamingtjänsterna blir snabbt. För att inte tala om att det har sina egna extremt populära program som House of Cards and Orange är New Black.

Vi har skrivit flera artiklar här på olika set-top-boxar och sätt att du kan strömma online och lokalt digitalt media via Apple TV, Xbox 360, Roku och mycket mer. Strömmande innehåll blir lättare, och det kommer regelbundet till fler enheter. Och för ännu snabbare snöreskärande diskussioner, kolla in våra vänner Tom Merritt och Brian Brushwoods veckovisa podcast som heter Cord Killers.

Du kan få majoriteten av kanalerna över luften i HD och med allt innehåll tillgängligt för streaming ... varför klipp inte den $ 100 + kabelnätet?

Är du en sladdskärare?

Lämna en kommentar nedan och låt oss veta dina tankar!