Lös varje dator problem med den här enkla trick!

Normalt när datorproblem händer är det första du gör hoppa på en annan dator och gå direkt till Google. Idag är jag här för att berätta att det inte längre är nödvändigt tack vare ett revolutionerande nytt koncept inom modern databehandling. Genom att följa detta glömda gamla tips kan dina datorproblem gå bra!

Det är få saker som förvärrar mer än teknik som inte fungerar. Det bästa med den här metoden är att det fungerar oavsett om datorn upplever programvara eller maskinvarufel. Totalt 100% av de användare vi intervjuade var alla överens om att denna fix är garanterad att arbeta varje gång, 90% av tiden!

Så var kom detta beräkningsfenomen från? Denna teknik trick har använts av IT-proffs i branschen sedan Windows ME. Vid den tidpunkten var utgåvan av Windows-operativsystemet så hemskt att människor fastnade i Windows 98 eller 2000 i flera år. Utvecklarna som samlades i hemlighet kunde utveckla en metod för att kringgå något problem med mjukvara eller hårdvara och öka systemets prestanda 99, 9999% och du kan också lära dig denna hemliga metod!

Det här enkla tricket kommer inte bara att fixa din Windows-dator, utan din iPhone, iTunes, Android Phone, BlackBerry, Facebook, Google och öka din Internet-hastighet till 56kbps !!!!

Faktum är att med vårt enkla och fria trick kan du låsa upp lasertangentbordet och holografiska bilder på din iPhone! Men ta inte bara vårt ord för det. Kolla in den här officiella rapporten från Fox 5. De använde vårt trick och låste upp iPhone: s riktiga kraft!

Det är sant! Kanske är du en Mac OS X-användare och din iPhone kommer inte synkronisera med din Google, det här kommer att fixa det! Om du är en webbplatsägare och du behöver mer trafik, så fixar det det! Även när din dator blir helt infekterad med ett virus kommer det att rensa upp det!

Jag har bokstavligen läst tusentals datortips från så kallade "experter", och ingen av dem jämnar även med det här enkla hemliga tricket som någon kan använda idag!

Fortfarande inte övertygad? Hör bara vad andra användare har att säga om vårt revolutionära knep:

"Jag använder internet för att göra allt mitt mynt, men då gjorde ett falskt virus allt jag skriver ut i smällen. Jag kunde använda detta trick för att manipulera systemet tillbaka till sitt ursprungliga tillstånd och till och med förbättra prestanda "- Aidan Baelish

"Min dator var på fritz, men jag hittade sant lugn efter att ha följt det här enkla tipset." -Zoe Allain från Washburn Valley, Idaho

"Jag hade total distans för min dator, men efter att ha tillämpat detta datortips märkte jag en stark kontrast i prestanda. Allt gick fortare och jag kände mig verkligen räddad. "Gwyneth Potter från Mandarin, Ohio

"Du kanske tror att en fantastisk dator fix är för bra för att vara sant, det är för att det är! Men oroa dig inte, det är det inte! "- Wade Wilston

Trots att det finns människor i stängda cirklar som skulle vilja att detta tips förblir en hemlighet, är vi glada att dela denna goda kunskap med världen. Och till skillnad från andra nyheter och tips webbplatser, ger vi bort denna information helt GRATIS . Klicka bara nedan.

Klicka här för att lära dig hur du applicerar den här enkla tekniken idag !!!!

Gratis knep tillgängligt 04/01/2013 bara