Få mer av Office 2013 med gratis Bing Office Apps

Microsofts Bing är mer än bara en online-sökmotor. Det är djupt integrerat i Windows 8.1 och flera av dess tjänster. Om du vill ha samma typ av Bing-sökfunktioner i Office 2013 kan du också! Här är en titt på några gratis Bing-appar som förbättrar Office 2013 och gör dig mer produktiv. Och det bästa är att de är alla lediga.

Obs! Du kan också installera dessa om du har Office 365-abonnemanget, samt Office 2013 Home and Student Edition på Surface's RT.

Så här lägger du till Bing Office Apps till Office 2013

Installera programmen är enkelt. Från sidan där Bing-appen finns, klickar du på knappen Lägg till.

Därefter öppnar du din Office-applikation som du vill använda appen i, och du hittar den under fliken Infoga Apps for Office.

Om du inte ser en app som du nyligen nedladdade fick du Visa allt och sedan på Uppdatera.

Bing News Search

Om du skriver en rapport för skolan eller bloggar från Word 2013 kanske du vill ha ett enkelt sätt att söka efter nyheter relaterade till ditt ämne i aktivitetsrutan. Bing News Search låter dig göra just det. Det gör att du kan göra en snabbsökning medan du är inne i Word och infoga en aktuell nyhetsartikel eller video relaterad till ämnet i ditt dokument.

Här är ett exempel på en artikel som jag lagt till. Den har en kort sammanfattning och en länk till hela artikeln.

Bing Dictionary

Bing Dictionary är troligen bäst för Word men fungerar också i Excel 2013. När du har lagt till, starta det på samma sätt som du gör de andra programmen, och när du markerar ett ord eller en fras får du en definition i den högra rutan. Det ger dig också en synonymordbok och får uttalanden av ord.

Bing bildsökning

Bing bildsökning är ett bra sätt att hitta en perfekt bild för att få din poäng i ett orddokument. Dessutom är alla resultat licensierade under Creative Commons, så det är vanligtvis bra att använda i de flesta situationer - speciellt i en företagsmiljö. Eftersom du får mindre resultat för bilder under Creative Commons, måste du vara "kreativ" med dina sökord för att hitta den perfekta bilden.

Det är också värt att notera att du kan ha mer än en Bing-applikation köra samtidigt i något dokument för kalkylblad. Till exempel, här har jag Bing Dictionary och Bing News som kör sida vid sida.

Det här är bara några användbara plugins för att komma igång med. Microsoft har en full sida full av Bing-plugins för Office 2013 för att du ska kolla in.

Om du har några förslag på andra Office 2013-appar som hjälper dig under hela arbetsdagen, vänligen lämna en kommentar och berätta om det.