Sling TV-lanseringar på Xbox One, ger gratis 30-dagars prov

Xbox One-ägare kan komma in på den nya live-kabel-streamingtjänsten som heter Sling TV - ett dotterbolag till Dish Network. Tillsammans med lanseringen finns två speciella kampanjbegränsade erbjudanden som gör att du kan prova gratis.

Nuvarande Xbox Live-medlemmar får service gratis i 30 dagar. De första fem tusen personer som köper en Xbox One från microsoftstore.com eller en Microsoft-butik kommer också att få service gratis i 3 månader. När försöksperioden slutar, om du bestämmer dig för att hålla Sling TV, kommer det att kosta dig $ 20 / månad för grundpaketet.

Vad är Sling TV?

Om du inte har hört talas om det, är Sling TV ett dotterbolag eller Dish Network och tillhandahåller kabel-TV över kabeln via internet. Det är ett bra val för sladdskärare, eftersom de vet att traditionell kabel-TV är avtagande. Det låter dig se live kabelutsändningar och video på begäran på en mängd olika enheter, inklusive Roku, Amazon Fire TV, datorer, iOS, Android och nu Xbox One.

Faktum är att tjänsten också kommer snart till Googles Nexus Player. Och en vän av mig kan också strömma den till sin Chromecast via sin Android-enhet.

Grundpaketet för Sling TV är $ 20 / månad som för närvarande ger dig 17 kabelkanaler, inklusive ESPN, AMC, TBS, CNN, Cartoon Network och andra.

Det låter dig också lägga till ytterligare kanalpaket för $ 5 vardera som Sport Extra, Kids Extra och World New Extra. Var och en av dessa paket erbjuder fyra till sju ytterligare kanaler som är relevanta för paketet. Till exempel lägger World News Extra till HLN, Bloomberg, Euro News, RT och andra nyhetskanaler.

Även om det här verkar som en grundläggande kabelöverenskommelse, är det coolt att du inte behöver "en kille" komma över till din plats och installera någonting eller betala för att hyra din kabelbox eller DVR. Du behöver helt enkelt en höghastighetsinternetanslutning och en stödd enhet för att titta på den.

För mer om utvecklingen med Sling TV och Xbox One, läs den här artikeln av Larry Hryb, aka Major Nelson, där han har en intervju med Sling TV, VD Roger Lynch. Eller för en snabb överblick över hur Sling TV fungerar på Xbox One, kolla in videoklippet nedan:

">

Vi kommer att testa ut Sling TV under de närmaste veckorna och kommer att få en recension för dig och om det är något du kanske vill överväga - speciellt för sladdskärare.

Det är också värt att nämna att det kommer att fungera med Kinect för Xbox One så att du kan styra det med hjälp av röst- och handbehåll. Självklart är det mest uppenbara du vill göra, ta det på ena sidan av din skärm så att du kan titta på TV och spel samtidigt.