Skype Tips: Inaktivera Emoticons i direktmeddelanden

Emoticons eller emojis är ganska populära idag. Så populärt, faktum att de är en av de största attraktionerna i Apples senaste iOS 8.3-uppdatering. Vi har även visat dig hur du aktiverar det emoji-tangentbordet i Android.

Medan de är populära, vädjar de inte till alla, särskilt under arbetsdagen, samtidigt som de försöker få saker gjorda. Om du är en Skype-användare och irriterad av humörkronor i dina chattmeddelanden kan du inaktivera dem, men det är lite av en fångst.

Inaktivera Emoticons i Skype

Gå till Verktyg> Alternativ IM och SMS och välj sedan IM-utseende. I den högra rutan avmarkerar du Visa visuella uttryck och sedan Spara.

Detta kommer att hindra uttryckssymboler att visas i dina snabbmeddelanden och inaktivera dem på skärmen så att du inte kan skicka dem.

Som jag nämnde tidigare är det emellertid ett kompromiss med detta. I stället för att se de verkliga uttryckssymbolerna, animerade eller inte, ser du texten "bakom kulisserna" av varje.

Du kan se i bilden nedan, så kan textikonet vara lika irriterande, speciellt om någon försöker skicka ett smekmånad mitt i en mening eller ett samtal.

Vad tycker du om uttryckssymboler och / eller emojis? Älska dem eller lämna dem? Låt oss veta i kommentarsektionen nedan.