Älskar dig att bita - Apples gratis iTunes-app i veckan

Den här veckans gratisapp är pusseläventyrsspelet Love You to Bits. Normalt är det $ 4, men du kan hämta det gratis från iTunes till torsdag den 16 mars.

Vad är det?

Detta spel börjar med en förtjusande, men mörk historia. Kosmo tittar på sin robotflickvän. Han har kvar sitt avskilda huvud. Återigen sa jag att det var mörkt. Ditt mål är att lösa pussel och hjälpa honom att hitta robotens kroppsdelar.

Den söta grafiken och ljudspåret gör spelet intressant och lite konstigt. Det ger inte tips eller mycket riktning. Du är ensam i spelet. Skelett, zombies och andra saker som stöter på natten uppträder.

Vem är det bra för?

Jag skulle inte rekommendera detta för yngre barn. Den våldsamma starten av spelet, tror jag, kan vara störande för barnen. Om du låter dina barn titta på Bugs Bunny men gå sedan till det. Pusselarna kan vara lite svåra att lösa för barn och de kommer bli uttråkad ganska enkelt.

Målgruppen i det här spelet är förmodligen unga vuxna uppe. Jag kunde inte komma in i spelet personligen. Den söta faktorn var irriterande. Ge mig ett pussel att lösa utan så mycket backstory!

Ska du ladda ner det?

Appen tar upp cirka 300 MB och kräver en iPad 2 uppåt. Jag har aldrig gjort det förbi de första nivåerna och snabbt raderade det här. Då igen, om du älskar robotar och avbrutna kroppsdelar, kanske det här är för dig!