Sju iPhone Hälsa och Fitness Apps Alla ska försöka

Att hålla sig i gott skick och upprätthålla en hälsosam livsstil kan vara en svår uppgift i dessa dagar. Vi är så upptagna i vårt liv och hektiska arbetsrutiner och tenderar att glömma vikten av att träna, äta rätt och få regelbundna kontroller. Om du är en iOS-användare, här är en lista över hälso- och fitnessapps som hjälper dig att följa dina dagliga matvanor och fysiska aktiviteter.

WebMD

WebMD är en användbar referensapp för iOS-enheter som gör det möjligt för användare att få hälsoinformation om olika medicinska tillstånd, symptom, behandlingar, information om första hjälpen och mer. Med WebMD kan du även skapa och spara egna anpassade listor med mediciner, fysiska sjukdomar och medicinska artiklar.

Förlora det!

Är du verkligen seriös om att gå ner i vikt och vill spåra ditt dagliga kaloriintag? Förlora det! är en enkel och lättanvänd app som tillåter användare att gå ner i vikt genom att stanna i en strikt kalori budget. Appen har en enorm databas över mat och aktiviteter som du kan åta för att gå ner i vikt. Med förlora det kan du även hantera anpassade viktminskningsprogram. lägg till dina dagliga måltider, spåra näringsintag och mycket mer. Om du vill kan du anmäla dig till Lose It-kontot för att få tillgång till extrafunktioner som att logga dina loggar online, skapa säkerhetskopiering av dina data, dela dina framsteg på Facebook och Twitter och få påminnelser för att mata in dina måltider.

Fooducate

Som namnet på appen föreslår, lär Fooducate dig om näringsämnena som finns i dina matvaror. Appen har en stor databas av UPCs; allt du behöver göra är att skanna streckkoden för någon produkt och det kommer att betygsätta den baserat på produktens näringsgrad. Du kan skapa en hälsosam shoppinglista och lära dig mer om fördelarna och nackdelarna med en viss produkt som du ska köpa. Detta kan vara mycket enklare än att läsa paketetiketter.

Nike + Running

Nike + Running är en av de mest populära körbara programmen för iOS. Det låter dig spåra hur mycket körning du gör, spåra dina framsteg och se till att du når dina definierade mål. Appen registrerar ditt avstånd, tempo och kalorier med hjälp av iPhones GPS och accelerometer. Du kan även synkronisera dina framsteg på Nikeplus.com så att du kan hålla en logg över dina mål och ställa in nya på din dator.

Fitnessfri

Fitness Free ger användare med över 700 övningar och yoga gör att du kan göra i gymmet eller från ditt hem. Appen har tre inbyggda träningsprogram som du kan göra. Det låter dig också följa din dagliga träningsrutin och välja från en lista med färdiga program för att hjälpa dig att uppnå dina dagliga mål. Appen har också ett snabbt läge som gör att användare enkelt kan skapa egna träningsprogram.

Kalori Counter och Diet Tracker

Calorie Counter och Diet Tracker är en av de bästa diet tracking apps. Du kan följa din dagliga kalori och matintag, träna rutin och se till att du går ner i vikt på en hälsosam sätt. Appen har en enorm databas med över två miljoner matvaror och 350+ övningar. Du kan spåra dig dagliga måltider intag, skanna produkt streckkoder, recept räknare, skapa anpassade matlistor, definiera dina dagliga mål, se detaljerade rapporter online på myfitnesspal webbplats. Du kan tänka på det som en allt-i-ett-app som ger mycket av funktionaliteten hos andra.

Glukos kompis

Om du är diabetiker och vill hålla koll på dina dagliga glukosnummer, kolhydratkonsumtion, insulinintag och andra aktiviteter, ska du ge Glucos Buddy ett försök. Det hjälper dig att hålla reda på all information på din iOS-enhet. Använd det för att se till att du inte tar extra insulindoser och tar det du behöver i tid. Du kan också synkronisera dina data online till ett Glucose Buddy-konto och hantera det online.

Där går du folk. Om du har en favorit hälso- och fitnessapp eller tycker om att vi saknade en som borde vara i listan, vänligen dela den i kommentarerna.