Skicka feedback på Windows 10 för telefoner på det enkla sättet

Microsoft i veckan släppte sin Windows 10 Technical Preview för telefoner för medlemmar av Windows Insider-programmet. Precis som med Windows 10 tech förhandsvisning på datorer, letar företaget efter dina förslag och andra feedback - både positiva och negativa.

Det enklaste sättet att skicka feedback när du använder en Microsoft-app är att använda maskinvaruknapparna: Strömknapp + Volym ned . Det kommer att starta feedback-appen direkt till den sektion du vill skicka feedback till.

Om du till exempel använder den nya Foton-appen och slår på hårdvarukombinationen öppnas feedbacken direkt till Apps-sektionen.

Eller du kan komma åt Windows Feedback-appen från listan över appar för att komma till avsnittet Alla kategorier. Hur som helst kan du läsa igenom användaråterkoppling, skriv in din egen eller en "Me Too" -insändning när du läser om ett problem som andra användare har.

Också ibland förklarar bilder mer än ord, och i appen med återkoppling kan du också ta en skärmdump av var du har ett problem eller har ett förslag.