Har du uppdaterat din iPhone och iPad än? IOS 7.0.6

Fredag ​​2/21/2014 lanserade Apple säkerhetsuppdatering iOS 7.0.6 för sina iPhone, iPad och iPod-enheter för att åtgärda en sårbarhet som gjorde det möjligt för en angripare att fånga och ändra säker webbtrafik från enheterna. Ja, inte bra.

OS 7.0.6

Datasäkerhet

Konsekvens: En angripare med en privilegierad nätverksposition kan fånga eller ändra data i sessioner som skyddas av SSL / TLS

Beskrivning: Säker transport misslyckades med att validera äktheten av anslutningen. Problemet åtgärdades genom att återställa felaktiga valideringssteg.

CVE-ID

CVE-2014-1266

Uppdateringen är tillgänglig från din enhet via Inställningar -> Allmänt -> Programuppdatering på iPhone 4 och senare, iPod Touch (5: e Gen) och iPad 2 eller senare. Apple släppte också iOS 6.1.6 för enheterna iPhone 3GS och iPod touch (4th Gen). Så om du fortfarande har en enhet, se till att den uppdateras också.

Så ... är du uppdaterad än?

Det är också värt att notera att Apple-tröskeln inte har fixat SSL-säkerhetshålet i OS X. Men kolla in vår artikel: Hur skyddar du dig från SSL-säkerhetshålet i OS X.