Betyg ett år med Amazon Prime för endast $ 73 i helgen

Amazon firar sin Golden Globe vinner för sin ursprungliga serie Mozart i djungeln genom att ge ett år av Prime för endast $ 73, i helgen endast för nya medlemmar.

Amazon Prime Endast $ 73 den här helgen

Nya medlemmar kommer att få ett år med Amazon Prime för endast $ 73 (normalt $ 99) från fredag ​​klockan 21:00 PT och avslutas klockan 11:59 PT söndag den 17 januari.

Det erbjuder också alla möjlighet för icke-medlemmar att se säsong 1 och 2 i den musikaliska komedin Mozart i Jungle-fri under samma period i helgen.

Enligt Amazons pressmeddelande:

Amazon kommer också att erbjuda Amazon Prime för bara 73 dollar från och med fredag ​​klockan 21:00 PT i firandet av sina vinster på 73: e årliga Golden Globe Awards

Naturligtvis erbjuder Amazon Prime massor av fördelar som inkluderar gratis 2-dagars frakt och obegränsade filmer och TV-program som innehåller original som Hand of God och Transparent via Amazon Video. Det ger också obegränsad musikströmming via Prime Music, obegränsad fotolagring, över 800 000 gratis e-böcker via Kindle Owner's Lending Library, och mycket mer.

Det är också värt att notera att om du är en spelare, meddelade Amazon nyligen att premiermedlemmen får 20% rabatt på nya videospel så fort de släpps.

Om du inte redan är en Amazon Prime-abonnent, se till att markera din kalender för helgen för att få ett år med Prime på det billiga via länken nedan.

Ett års prenumeration på Amazon Prime för endast $ 73