Yahoo! Väder Android App Tour

Yahoo! Vädret app har varit tillgängligt på iOS ett tag nu och det har varit ganska populärt också med användargemenskapen på grund av dess väl utformade användargränssnitt. Det var därför jag var glad att se Yahoo! bara gjort det tillgängligt för Android-mobila enheter också. Låt oss ta en snabb titt på det.

Vacker design

Ren, elegant och enkel att använda. I min ödmjuka åsikt, kanske det bästa av alla väderapparna tillgängliga till dags dato. Menyns navigation är meningsfull. Det låter dig också logga in med din Yahoo! konto och synkronisera saker upp.

I menyn Inställningar kan du ställa in alla nödvändiga föremål utan att komplicera allting. Du kan också ställa in appen för att få en konstant närvaro i meddelandefältet - så vet du väderet för din plats hela tiden.

Med alla de geekiga föremålen out of the way, låt oss ta en titt på appen själv.

Swiping höger och vänster cyklar dina platser - Jag valde Paris för illustration, eftersom min stad inte har en bild som representerar den ännu (men jag har lagt upp en till Flickr-gruppen, där du kan göra detsamma). Du får se en bild av platsen, liksom temperaturen och allmänna väderförhållanden.

Den roliga delen kommer när du rullar ner och appen ger dig alla väderinformation för din specifika plats.

... detaljer om dagens väder ...

... eller den tid då solen går upp och sätter, liksom tryck och vindhastighet.

Om du tittar på din surfplattforms eller smartphones appmeny kommer du märka att appen också kommer med en hel massa widgets som du kan lägga till på din startsida för Android, som visas nedan.

Du kan ta den nya appen från Google Play Butik. Förhoppningsvis Paketfilen Ogiltigt fel kommer inte hindra dig från att hämta det heller ...