Samsung Galaxy SIII Tillgänglig för förbeställning i USA på Amazon

Även om det inte har offentliggjorts något officiellt datum för offentliggörandet av Samsung Galaxy S III i USA, kan de som inte väntar på att ta hand om Samsungs nya flaggskepps smartphone på ett kort tag. Smartphone är redan tillgänglig för förbeställning på Amazon USA.

Först och främst måste jag säga att detta inte är 4G-versionen som ska säljas i USA senare i sommar. Det är precis Galaxy S III du kommer att kunna få i Europa, nämligen 3G-versionen.

Ändå är det en bra enhet, men att köpa det betyder att du kommer att acceptera bristen på vissa funktioner. Eftersom den inte har 4G LTE, kommer den endast att anslutas till AT & T: s HSPA + -nätverk, medan du på T-Mobile inte får höghastighets dataanslutning (du kan ringa, men det kan inte vara sa om att använda den på Verizon och Sprint), som PC World rapporterar.

Telefonen har en ganska hög prislapp - $ 799. Det finns ingen prisskillnad om du får Pebble Blue eller Marble White-versionen, och telefonen kommer nätet upplåst.

Om du har extra pengar att spendera och behöver hämta den senaste största, känner du till några viktiga funktioner, du kan få det, men jag rekommenderar att du väntar. Sedan får du 4G LTE-versionen, så du kan njuta av alla dess funktioner.