Chrometa för Mac Released-Hassle-Free Time Tracking

Tillbaka i januari blev vi inbjudna att granska betaversionen av Chrometa . Chrometa är som ett snabbt rekord en webbaserad tidspårningssoftware som ursprungligen var inriktad på proffs som fakturerar per timme ( t.ex. advokater, designers, skyddsänglar ). Chrometa har sedan återuppfunnit sig som en komplett tidshanteringsapp som håller flikar på vilka program du använder hela dagen och presenterar den i läsbara, estetiskt tilltalande rapporter. Det kontrollerar även vad du gjorde när du var borta från datorn.

Min takeaway är att den är mycket lik RescueTime, men lite mer vänlig. Det är som om Mint.com skulle komma in i tidshanteringsspelet. Chrometa automatiserar allt som eventuellt kan automatiseras samtidigt som du tillåter flexibilitet att sortera, kategorisera och manuellt tweak-poster. Det stora problemet med de flesta tidshanteringsprogrammen är att de blir distraheringar i sig själva - men när du väl har fått dina regler, kommer projekt och klienter som ställts in i Chrometa, inte mer än fem eller tio minuter av din dag. Och utbetalningen är omfattande, analytisk och ibland skrämmande insikt om var din tid går hela dagen.

När vi packade in vår första titt på Chrometa ungefär fyra månader sedan var slutgiltig prissättning, offentliggörande och en Mac-baserad klient ännu inte aktuell. Alla dessa efterlängtade tåg har nu anlänt till stationen.

Nya användare kan ta tag i Windows- eller Mac-versionen av Chrometa och starta din 30-dagars gratisversion direkt. När din försök är klar kan du anmäla dig till en av tre betalda planer:

  • Basic - Spåra upp till tre enheter, arkivera tre månaders data - $ 19 / månad
  • Premium - Spåra upp till fem enheter, arkivera 12 månaders data - $ 49 / månad
  • Ultimate - Spåra upp till tio enheter, arkivera obegränsad data - $ 99 / månad

Om du är en lärare eller elev med en .edu ( eller annan behörig utbildningsinstituts utfärdad e-postadress ) kan du också få ett gratis Chrometa- konto genom att fylla i en Chrometa Student Free Account Request.