Snabbtips: Dölj fliken Microsoft Edge Tab i Internet Explorer på Windows 10

Microsoft skulle älska om du placerar Internet Explorer tidigare och började använda sin moderna, säkra och aktuella webbläsare som heter Edge. Vi håller med och vi har även visat dig hur du kan bli av med Internet Explorer en gång för alla. Det sägs att det finns några obskyra skäl till varför du kanske behöver fortsätta använda den. Och om du har kan du ha märkt att Edge har en ny närvaro i Internet Explorer. Från och med utgåvan av Windows 10 version 1607 lägger Microsoft en mini-flik i Internet Explorer bara för Edge. Den är bekvämt placerad bredvid knappen Ny flik. Jag undrar varför? Jag är säker på att du av misstag har klickat på det några gånger. Den här artikeln visar hur du döljer den.

Inaktivera fliken Öppna Microsoft Edge i Internet Explorer 11

Fliken Microsoft Edge i Internet Explorer 11 på Windows 10 ligger bredvid knappen Ny flik. Den här fliken hoppas skapa lite serendipity för att få användare att prova Microsofts nya webbläsare. Ibland kan det komma i vägen men.

Klicka på cog-ikonen och klicka sedan på Internet-alternativ .

Välj fliken Avancerat, bläddra ner till Bläddring och markera kryssrutan Dölj knappen (bredvid knappen Ny flik) som öppnar Microsoft Edge. Klicka på Apply och sedan OK .

Starta om Internet Explorer och du kommer inte att se den igen.

Microsoft Edge har något liknande kallat First Run. Brian skrev nyligen hur man inaktiverar den. Nu var det inte så svårt.

Nu för den stora frågan, varför använder du fortfarande Internet Explorer? Jag är nyfiken på att få reda på det. Dela dina tankar i kommentarerna.