Uppdaterad Android Gmail App för Froyo Enabled Devices

Google släpper bara en uppdatering för deras Android Gmail-app. Det finns några ändringar i användargränssnittet, mer tillgång till innehåll som citerade text och trådade meddelanden, och nu kan du dra nytta av Prioriterad inkorg i appen.

UI-förändringarna är lätta men mycket användbara. Jag vet inte om dig men jag blev verkligen sjuk att rulla ner till botten av konversationen varje gång jag behövde svara på ett mail. För att inte tala om det verkade alltid som om jag var tvungen att knacka på knappen två gånger innan min svarsfält skulle öppna. Det är allt löst med den här uppdaterade versionen. Kolla in snabba skärmdumparna nedan för alla mina favorituppdateringar från utgåvan!

Först måste du se till att du faktiskt har Android 2.2 (Froyo) installerad. Tryck på enhetens menyknapp och tryck på inställningarna | rulla sedan ner tills du hittar Om telefon (det är oftast längst ner) och tryck sedan på | | tryck nu på Programvaruinformation. Den allra högsta raden ska säga "Android Version". Om det står Android version 2.2, är det bra att gå.

Uppdatera din Gmail-app genom att gå till marknaden och välja uppdatering i Gmail-appen på din nedladdningslista.

Huvuduppdateringen

Du kommer att märka när du väljer ett e-postmeddelande i appen som där högst uppe är en trevlig funktionsfält! Titta på det i all sin härlighet. Jag har längtat på det här en sak nu, så jag är väldigt glad att det är här.

Du kan stärka emailen, här.

Svara på e-posten - högst upp!

Boom, tryck på pilen och du får hela listan med svaralternativ . Svara, Svara alla och vidarebefordra.

Den här Gmail-appen blir bättre och bättre, de har lagt till några fina funktioner under de senaste revisionerna för att göra det mycket robustare och enklare att navigera. Sammantaget verkar den här uppdateringen ha slagit nyckelfrågor och är en bra uppdatering för dig Froyo-användare där ute.

OBS! Glöm inte att om du använder Google-appar kan du fortfarande dra full nytta av den här Gmail-appen. Många människor inser inte att de flesta sakerna "Gmail" är relaterade, gäller även Google Apps.