Quetzalcoatl Apple iTunes App i veckan

Quetzalcoatl ger en helt ny nivå av pusselutmaning som den här veckans "Free App of the Week". Quetzalcoatl iOS Game - tillgängligt på Apple iOS-plattformen för både Apple iPhone och Apple iPad är ett bra spel som är värt den fria hämtningen!

detaljer

Quetzalcoatl presenteras som Apple iTunes Editor Choice och när du spelar det så förstår du snabbt varför! - Quetzalcoatl är din nya pusselutmaning, alla 180 nivåer! Var försiktig, det här spelet går långt bortom de beroendeframkallande pusselspelen där ute som har färgade block och ljus, dvs Tetris. Quetzalcoatl kommer att trycka gränserna för de Cerbral delar av din hjärna med sina dussintals noggrant utformade groovy pussel! Gameplay-upplevelsen är helt enkelt det slag som alla vill ha när de behöver en bortspelad pussel. Kanske kommer stunder som dessa att förena varandra medan de står i raderna för Gourmetmat på din favorit Fun Go Do Event!

Så här spelar du Quetzalcoatl Apple iOS-spel för iPad och iPhone.

Målet är att dra färgade ormar för att få dem att matcha med färgen på gallret nedanför. Det oförutsägbara namnet Quetzalcoatl står för Flying Dragon med alltför många egenskaper - en galen folklig fantasi, att de drömde upp medan de rökade för mycket Cannabis Humongous och tyckte att de såg en jätte flygande varelse med vingar och ett huvud som en orm.

">

Kolla in Quetzalcoatl Skärmdumpar, videor och alla funktioner, ladda ner idag - äga det för alltid!

Quetzalcoatl för Apple iOS Groovy Recensioner

"Quetzalcoatl kommer att blåsa ditt sinne. Och dina öron. Och dina ögon. "- FunGoDo
"Fick du en dold pusselmästare inuti dig? Quetzalcoatl kommer att tjäna nybörjare och experter. "-