Podcasts App kommer äntligen till den nya Apple TV (4: e generationen)

Apple släppte idag en uppdatering, tvOS 9.1.1, för sin nya Apple TV som ger några buggfixar, men ännu viktigare - Podcasts-appen. När den 4: e generationen Apple TV släpptes, inkluderade den inte den app som har varit tillgänglig på äldre Apple TV i många år.

Oavsett orsaken till att den inte inkluderades på den nya Apple TV-enheten är klyftan stängd och för att få det, måste du se till att du har den senaste uppdateringen av tvOS.

Hämta Podcasts App för den nya Apple TV

Om du har inställt boxen för att få uppdateringar automatiskt ska du se den nya appen när du kommer hem. Annars läser du vår artikel: Hur får du de senaste uppdateringarna för din nya Apple TV.

Efter uppdateringen och omstart hittar du ikonen Podcasts i det övre facket på huvudmenyn.

Podcasts-appen är responsiv och fungerar praktiskt taget densamma som i tidigare rutor. När jag lanserade det för första gången alla befolkade serierna på mina andra iOS-enheter fylldes automatiskt.

Medan den här uppdateringen idag är en välkommen till Apple TV-fans kommer den större uppdateringen, tvOS 9.2 (för närvarande i beta), att släppas senare i år. Den uppdateringen kommer att innehålla iPhone-funktioner som att lägga till appar i mappar, ett multitasking-gränssnitt och mycket mer.

Om du äger en ny Apple TV och har väntat på Podcasts-appen för att äntligen komma fram, lämna en kommentar nedan och meddela dina tankar.