Spela Classic Arcade och MS-DOS-spel i din webbläsare

Om du är gammal nog att komma ihåg MS-DOS, Atari, Sega och fullstående arkadespel, kommer du att älska möjligheten att spela dem gratis i din webbläsare.

Denna insats är en del av Internet Archives kampanj för att bevara klassiska videospel från alla typer av format, dvs arkad, dator, konsol och andra.

Klassiska arkadspel

Internet Arcade ger dig en mängd myntdrivna spel som du skulle spela på klassiska arkader och pizzafogar. Det kulaste är att du inte behöver oroa dig för att ha en ficka full av kvartaler.

Spela Classic Arcade Games Here

Klassiska konsoler

Från Atari 2600 och 7800 till Sega-system, och även vissa system du aldrig hört talas om - alla är tillgängliga! Återupplev Mortal Kombat-spänningen, eller första gången du spelade PitFall. Om du har förtjusta minnen från Atari, kolla även Atari Arcade.

Spela Living Room Console Games här

MS-DOS-spel

Internet Archive förade nyligen nästan 2 400 klassiska MS-DOS-spel. Och vem vill inte återuppleva äradagarna och spela Oregon Trail?

Spela DOS-spel här

Det är ett pågående arbete, och några av spelen fungerar inte korrekt med ditt tangentbord. Om du har problem med spelen, se till att läsa denna hjälpavdelning eller läs Snabbguiden för att spela Internet Arcade.

Faktum är att många problem med lösningen lösts bara genom att växla till Firefox, vilket är den rekommenderade webbläsaren.

Även om du bara kan få lite till jobbet, är det fortfarande en skvätt att gå ner i minnesfältet! Ge det en gå och låt oss veta vad du tycker om det i kommentarerna nedan och ha det kul!