Pismo är en lättviktsdriven virtuell enhet som lägger till montering till högerklick-kontextmenyn

Vi kan alla vara överens om att Slysoft Virtual Clone Drive är kung av kullen när det gäller virtuella skivfiler. Men om du letar efter ett alternativ som gör saker lite annorlunda, kan Pismo vara det. Denna groovy app är extremt lätt ( precis som Virtual Clone Drive ) och har faktiskt fler funktioner än vad som möter ögat. Dessutom, om du har lite utvecklare know-how, kan det även användas plattform. Installation är lätt när det blir så låt oss hoppa in och ta det för en snabb spin!

När du har installerat, är det bara att högerklicka på det och sedan välja montera ... från snabbmenyn för att montera en ISO. Det finns också möjlighet att snabbt montera, men det saknar alla funktioner som du ser nedan.

Vid montering kommer du att bli uppmanad till monteringsalternativ. Här kan du ange hur begränsat tillståndet att ge det monterade objektet. För att kunna utföra installationer måste du välja Hela systemet. Ett objekt nere, du kan välja vilken typ av bokstav du vill tilldela den monterade ISO, eller bara ställa in den automatiskt ( eller ens ingen ).

När den är monterad visas den på din dator som en nätverksplats. Din dator behandlar den här platsen precis som en flyttbar skiva.

Vill du ge det ett skott? Ladda ner Pismo från deras officiella utvecklarwebbplats. För en lista över de fullständiga funktionerna, se den här sidan.