Sprint Obegränsat dataplaner: Endast smartphones

Den som har en tablett, en bärbar dator, en USB-dongle eller en mobil hotspot-enhet kommer att se förändringar på deras faktura från och med november.

Bild: Sprint kundbetyg och märkning meddelandeposten på Sprint.com

Sprint VD Dan Hesse säger vidare, Spring kommer bara erbjuda obegränsade dataplaner för smartphones. Andra enheter, inklusive smartphones som används för att koppla andra enheter, har inte längre obegränsad data. Dessutom finns 3GB, 5GB och 10GB dataplaner fortfarande tillgängliga, men gränserna gäller både för 3G och 4G samtidigt. Beräknad Sprint dataanvändning kommer att beräknas med den sammanlagda totalen av 3G och 4G användning.

Overage avgifter motsvarar $ 0, 5 per MB. Roamingdata gränser finns också på antingen 100MB eller 300MB beroende på din plan, överlösenavgifter på roamingdata är $ 0, 25 per MB. Den som betalar extra $ 20 per månad för deras mobiltelefon Mobile Hotspot add-on (tethering) kommer nu att se kapslar på tethered data användning.

Med iPhone 4S obegränsad datastorm som hotar, förändras dessa bara för att bli prepped? Analytiker förutsäger att Sprints löften om obegränsad iPhone-data kommer att vara kortlivad, precis som Verizon före den.

Kunder som drabbats av dessa ändringar har nu 30 dagar att säga upp sina kontrakt utan att straffas av en tidig uppsägningsavgift (ETF).

Sprints fullständiga tillkännagivande finns tillgänglig på dess officiella supportwebbplats.