PayPal erbjuder pris matchande för semester shopping

Det är november, vilket innebär att det är dags att börja förhalla om att shoppa på semester igen. Om du är som jag föredrar du att göra så mycket av den semestern shopping online som du kan, för att undvika allt köpcentrum galenskap. I år ger PayPal oss ytterligare en bra anledning till att köpa online: pris matchning för alla inköp som görs via PayPal i slutet av året.

När du checkar ut med PayPal har du upp till 30 dagar för att hitta ett lägre pris. Om du gör det kan du skicka in ett kvitto och annonsen visar det lägsta priset till PayPal via dess återbetalningsformulär. Om din fordran är godkänd får du skillnaden krediterad till ditt PayPal-konto.

Pris matchning är inget nytt kreditkortsföretag brukade erbjuda ett liknande "prisskydd" för varor som köpts med sina kreditkort (och vissa gör fortfarande). PayPal gör i huvudsak samma sak. Men som med alla kampanjer där ett stort företag erbjuder att ge dig pengar, finns det ett antal begränsningar och försiktighetsåtgärder. Här är de viktigaste föremålen från det fina trycket som du vill komma ihåg:

 • $ 250 gräns per objekt, $ 1.000 övergripande gräns . Återbetalningsbeloppet du kan få från PayPal är 250 dollar per objekt, med en generell vinst på 1 000 USD för året. Undantaget gäller flygbiljetter: om du köper flera biljetter på en gång får du en $ 250-gräns på hela transaktionen, inte på varje biljett.
 • Svart fredag ​​och Cyber ​​Monday försäljning är inte berättigade . PayPal kommer inte att vara pris matchande försäljning som endast är tillgänglig under Black Friday och Cyber ​​Monday. Vidare är följande typer av försäljning inte berättigade: "Kontantförsäljning, slutförsäljning, loppmarknader, brandförsäljning, försäljning utan försäljning, begränsad mängd kampanjer, dörröppningar, försäljning på nätauktioner, försäljning giltig för mindre än en dag, eller likvidationsförsäljning. "
  • Något mer förtydligande om det: Om det finns en försäljning som är tillgänglig på Black Friday eller Cyber ​​Monday, men också tillgänglig på andra dagar, kan du fortfarande få PayPal-pris matchen. Erbjudanden som täcker hela Black Friday / Cyber ​​Monday-helgen, till exempel, bör vara berättigade.
  • "Försäljningen gäller mindre än en dag" gäller även för blixtavgifter, Woot offs och annan flyktig försäljning. PayPal noterade också att de inte skulle prissammanställa listor på dagliga affärssidor, till exempel Groupon, och heller inte rabatter som gjordes tillgängliga genom rabatter skulle matchas.
 • Tidigare ägda, sålda "som det är" och renoverade varor är inte berättigade. Det är viktigt att notera, eftersom många rabatterade elektronik är renoverade enheter (till exempel den renoverade 3: e generationen iPads som gick till försäljning på Apple efter iPad Mini meddelades).
 • Annonser måste innehålla försäljningspris, butik / återförsäljare namn och försäljningsdatum . Det sista kravet kan vara snällt. Ibland kommer en säljare att släppa priset utan att ange när försäljningen slutar, förutom att det kallas "ett begränsat erbjudande" eller "medan leveranserna är slut." Dessa annonser kanske inte är kvalificerade för prissättning för PayPal.
 • eBay Köp det nu är försäljningen kvalificerad . Det måste dock vara från en eBay-värderade säljare.
 • Köp i butiken är också tillgänglig . Medan de flesta använder PayPal online finns det några butiker som Gitarrcenter, Hem Depot och Abercrombie & Fitch som accepterar PayPal i butiken. Innan du går måste du aktivera kassaskrivning för ditt PayPal-konto.
 • Ytterligare regler för flygbiljetter. Det finns fler hoops att hoppa igenom för flygbiljetter. Prisskyddsperioden är endast 7 dagar och flygningen måste vara exakt samma flygning, med samma flygbolag, datum och tid. Också, som nämnts ovan gäller gränsen på 250 dollar för hela transaktionen. Om du köper fem biljetter, och du hittar dem till ett lägre pris, är det maximala du kan få kontant tillbaka på $ 250 för hela partiet - inte $ 250 för varje biljett.

Du kan läsa resten av böterna själv, men det är de största potentiella fallgroparna. Övergripande är PayPals prissammanställning varken en bluff eller en banbrytande välsignelse för shoppare. Men om du gör din shopping och du har val mellan PayPal och något annat betalningsalternativ, är det förmodligen värt ett skott att gå med PayPal, speciellt om du redan har ett PayPal-konto. Du behöver inte använda PayPal-medel för att vara berättigad till pris matchning. Du kan använda ett kreditkort kopplat till ditt PayPal-konto och du kommer in på avtalet.

Också värt att notera, PayPal erbjuder också gratis retur frakt för varor som köpts med PayPal. Kombinerade med priset matchande avtalet, kan du bara spara dig några pengar genom att handla med PayPal.

Låt oss veta om du har någon framgång!