Nu är det en bra tid att köpa en iPhone - en gammal, det är

Medan resten av internetet surrar om iPhone 8 och iPhone X (det är uttalat "iPhone Ten") kan du överväga något annat: den gamla iPhone 7 och iPhone 7 Plus. Som det är typiskt i september sammanfaller tillkännagivandet av de nya iPhone-modellerna med en nedgång i priset för den nuvarande modellen. Prisfallet för iPhone 7 tar det till $ 549 för en 32 GB-modell eller $ 649 för en 128 GB-modell. Det är ungefär $ 100 av det ursprungliga priset och en cool $ 150 mindre än den nya iPhone 8.

IPhone 7 Plus går till $ 669 för en 32 GB-modell och $ 769 för en $ 128 GB-modell.

Naturligtvis är det lite mindre spännande att få något mindre än det senaste och det bästa. Men jag ska berätta vad ...

Jag har alltid varit en eller två generationer bakom på min iPhone och jag har aldrig känt mig förlamad av FOMO. Faktum är att jag inte har för avsikt att uppgradera min iPhone 6S om den inte bryts (vilken, givet min track record, är faktiskt ganska sannolikt). Jag har varit mindre och mindre tvungen att få den senaste iPhone-modellen som åren fortsätter.

Haters säger att det beror på brist på innovation på Apples sida. Men jag kommer inte att gå så långt. Saken är: en iPhone 6S är fortfarande en riktigt fantastisk telefon. Det fungerar perfekt och kameran är fantastisk. Åh, och den har en hörlursuttag.

Om du har en iPhone 5 eller tidigare, är det värt att överväga en uppgradering till en iPhone 7. Det kommer att känna dig som natt och dag, men du kommer att spendera mycket mindre än de som clamoring för en iPhone 8.

Vad tror du? Vilken iPhone-modell har du för närvarande? Skulle du överväga att uppgradera till en iPhone 7 eller en iPhone 8?