Ingen ny Windows 10 Insider Preview byggs fram till nästa vecka

Dona Sarkar, ledaren av Windows Insider-programmet tog på Twitter onsdagen för att meddela att det inte kommer att finnas någon Windows 10 Insider Preview bygger denna vecka.

Förra veckan rullade Microsoft Windows 10 Insider Preview bygg 16199 för PC och byggde 15215 för mobil.

Ingen ny Insider-förhandsgranskning bygger för PC eller Mobil den här veckan på grund av att teamet behandlar vad Dona kallat "blocking bug".

#WindowsInsiders: vi har slagit en blockeringsfel och kommer inte flyga idag. Vi håller dig informerad om det ändras för Thur eller Fri.

- Dona Sarkar (@donasarkar) 24 maj 2017

Dessutom tar Windows Insider-teamet ledig tid för en lång Memorial Day-helg (måndag är en semester här i USA). Donna tog på Twitter igen för att verifiera att det inte kommer bli några nya byggnader denna vecka.

#WindowsInsiders: Vi har inte tillräckligt med data på vår n + 1 build-uppgradering och många planerar att ta Fri. Ingen bygger denna vecka

- Dona Sarkar (@donasarkar) 24 maj 2017

Den tidigaste vi kunde se en ny byggnad är inte förrän tisdag nästa vecka. Självklart kanske vi inte förstår det förrän senare. Det beror helt på hur framgångsrikt laget är på att lösa den blockerande bugg som de hanterar den här veckan.

Om du är en Insider som såg fram emot en ny Windows 10-byggning för att testa över den långa helgen, måste du avgöra för den senaste versionen - bygg 16199. Det finns många nya funktioner att testa i det senaste bygga som My People app emojis, Storage Sense förbättringar och mer.

Också, om du missade det, uppdaterade Microsoft den här veckan Windows Store-appen och det har ärft delar av den nya Fluent Design (tidigare kodnamnsprojekt NEON). Om du kör den senaste Insider-förhandsgranskningsbyggnaden, starta butiken och du bör se det nya uppdaterade utseendet. Om du inte ser det ännu, leta efter appuppdateringar manuellt och starta om affären.

Elements of Fluent Design har redan gjort sin väg till andra appar som bakas i Windows 10 Fall Update som Groove Music, Calculator, Movies & TV, Foton och mer. Det här nya gränssnittet kommer att leda till ännu fler delar av Windows 10 framåt.

Om du är en Windows Insider i snabbringen, vad tycker du om den nya Fluent Design och andra nya funktioner som Story Remix? Lämna en kommentar nedan och låt oss veta dina tankar.