Nexus S-Googles Nästa "Superphone"

När Google först lanserade Nexus One kallade de en "supertelefon". Det var inte länge efter att fler större, snabbare enheter rullade av pressen och termen "superphone" var kortlivad. Nu har Google tagit ut sin nästa telefon i raden, Nexus S. Det är inte en stor förbättring jämfört med Nexus One, det erbjuder samma direkta uppdateringar från Google men den här gången kopplas den teknik som finns i Samsung Galaxy S-serien .

Efter framgången med Galaxy S-serien valde Google Samsung för utveckling av den nya Nexus S, varav S kom ifrån. Telefonen är något större än den är föregångare men trots den är den väger precis 1 gram mindre. Nexus S har en konturerad design, men kurvan är så liten att du förmodligen aldrig kommer att märka den ( om du inte har ett stort huvud ). Skärmen är byggd med samma Super AmoLED-teknik från Galaxy S, och det är felfri precis som du förväntar dig av en Samsung-produkt. Vi kan prata om alla specifikationer och detaljer, men i slutändan får du bara Googles version av Galaxy S.

I all ärlighet är Nexus S inte så imponerande, jag förväntade mig åtminstone att det skulle bli ett större steg från Nexus One. Det har en fördel, det skickas med pepparkakor. Men Gingerbread är också ett litet steg upp från Android med mindre förbättringar, inklusive en avancerad kopia / klistra in.

specifikationer

processor 1 GHz Cortex A8 ( Hummingbird) processor
Kamera 5, 0 MP
Bagge 512MB
Internt minne 16GB, ej utbyggbar
SD-kortplats Nej
Vikt 129 gram ( 0, 3 pund )
Skärmstorlek 4 tums ( 800 × 400 upplösning )
OS Android 2.3 ( Gingerbread )

Slutsats

Om du redan har en Nexus One eller en annan Android-telefon, spara dina pengar. Å andra sidan om Nexus S gör en bra telefon för första gången Android-användare. Det enda jag kan säga att jag inte tycker om Nexus S är att internminne bara är 16 GB och du kan inte byta ut det för ett större kort. Förutom det är det en kompetent telefon med samma typ av maskinvara som du hittar alla de senaste Android-enheterna.