Musemage - Apples gratis iTunes App of the Week

Den här veckans gratisapp är det visuella redigeringsprogrammet Musemage. Normalt är det $ 4, men du kan hämta det gratis från iTunes till torsdag 30 mars.

Vad är det?

Den här appen tar din iOS-kamera till en helt ny nivå. Om du gillar Snapchat och Instagram kommer du att älska Musemage. Den här appen har dussintals filter och specialeffekter. Musemage låter dig applicera effekter vid fotografering eller efteråt. Det låter dig även skapa filmer med ljudspår och krediter.

Vem är det bra för?

Den här appen kommer att vädja till alla. Yngre användare kommer ha roligt med de speciella effekterna - jag blev dum med regn och snöverkningar. Allvarliga användare kan göra en viss signifikant manipulation av produktionen från kameran också. Jag erkänner, jag är en komplett nybörjare på dessa saker, så jag förstod inte allt det kan göra.

Jag spelade mestadels med att ta goofiga bilder. Den enda quirk av den här appen är att du måste ta bilderna eller videon från appen. Det låter dig inte importera saker du redan har tagit.

Ska du ladda ner det?

Åh hej ja! Appen är bara 40 MB, så det tar inte upp mycket utrymme. Detta är appen att dra ut med vänner när du vill ha roligt att dela bilder eller videor. På grund av all bearbetningseffekt som krävs för bildhantering behöver den här appen en iPhone 5 eller högre.