Så här tar du bort oändrade meddelanden i Thunderbird

Efter att ha tittat på Thunderbirds supportforum såg jag att vissa människor hade problem att ta reda på hur man raderar unsända meddelanden. Det här är meddelanden som du skrev och valde att " Skicka senare " eller meddelanden som du försökte skicka när du är offline. Som standard lagras dessa i mappen Utkorgen eller i mappen Ej skickade meddelanden för tidigare versioner av Thunderbird.

Varje gång du startar Thunderbird med unsent eller "S end Later " -meddelanden, nöjer Thunderbird dig med ett meddelande:

" Vill du skicka dina unsända meddelanden nu?

Detta kan bli irriterande, speciellt om du bestämt dig för att inte skicka den drunken tiraden till din ex-chef eller ex-lover trots allt. Du kan befria dig från det olagliga unsent-meddelandet och Thunderbirds gömma påminnelse genom att radera meddelandena från din utkorg. Denna groovy guide visar dig hur.

Steg 1

Precis så vi är klara på vad vi pratar om, skickas unsända meddelanden i mappen Outbox eller Unsent Messages när du väljer Arkiv> Skicka senare eller tryck CTRL + SHIFT + RETURN efter att ha komponerat ett meddelande. Detta skiljer sig från ett utkast och det kommer att hållas i en annan mapp också.

Efter detta har meddelandet inte skickats omedelbart - det kommer snarare att placeras i din Utkorg eller Ej Skickad Meddelande tills du väljer att skicka den.

Steg 2

När du har osäkra meddelanden, nöjer Thunderbird dig med det här fönstret varje gång du startar Thunderbird:

Du kan skicka det osäkra meddelandet genom att klicka på Ja . Eller du kan avmarkera Fråga alltid när jag går online och klicka på Nej för att bli av med det här meddelandet. Du kommer dock inte att radera ditt unsent meddelande - du kommer bara att välja bort nagpåminnelsen.

Steg 3

För att radera meddelandet utan att inaktivera påminnelsen måste du bara ta bort meddelandet från din utkorg. Du hittar det här i dina lokala mappar . Det är lite knepigt att hitta eftersom det inte blir befolket tills du klickarLokala mappar. Dessutom är det inte kopplat till något konto. Om du till exempel skickar från [email protected] hittar du inte dina unsända meddelanden i mappen Skickad mapp eller Utkast som motsvarar det kontot. Alla dina unsända meddelanden hamnar i dina lokala mappar .

Steg 4

Klicka på Utkorg för att se alla dina unsända meddelanden. Här kan du välja dem och sedan ta bort dem för alltid.

Gjort!

Nu blir du inte längre frågad om du vill skicka dem. Vad tycker du var det en lätt fix eller vad?