Flytta Windows Papperskorgen till Aktivitetsfältet med MiniBin

Ta en bra titt på skrivbordsikonen för papperskorgen. Titta på det. Förtjänar en sådan enkel sak verkligen en plats på skrivbordet? Ordet skrivbordet kommer från ordet skrivbordet. När var sista gången du faktiskt sätter pappersfacket ovanpå skrivbordet?

Aldrig? Bra. Jag tror att det är säkert att anta att de flesta av er håller dina papperskorgar under dina skrivbord, så min fråga är - varför inte samma sak med papperskorgen?

Flytta Windows papperskorgen med MiniBin

Den snygga lådbunken MiniBin kommer från de stora folket på e-sushi, så du kan gå över till deras hemsida för att ladda ner den - (för att hoppa över CoinURL-annonsen vänta bara 10 sekunder och klicka på knappen längst upp till höger) .

Det är också värt att notera att MiniBin kräver att du kör Windows 7 eller senare.

Installationsprocessen är väldigt enkel. E-sushi försöker inte spam dig med verktygsfält eller adware, så det här är en installation du kan gå igenom snabbt efter guiden.

(Klicka på bilden nedan för att förstora)

Arkivet du laddar ner kommer att ha en "teman" mapp inuti den. Eftersom standardikonen ser lite tråkig ut rekommenderar jag dig att installera dessa och prova dem, speciellt om du gillar att anpassa Windows-utseendet.

För att installera, ta ut mappen till din MiniBin-installerings katalog. I de flesta fall skulle det vara antingen Programfiler eller Programfiler (x86).

(Klicka på bilden nedan för att förstora)

Det finns en hel del saker du kan konfigurera efter installationen av MiniBin. De första är kategoriserade som systemintegration. Jag gillar att hålla alla dessa påslagna, men gärna stänga av något du inte gillar.

Nästa uppåt rekommenderar jag dig att bara använda hela och tomma ikoner. Det är mer meningsfullt och du behöver bara ändra två ikoner istället för fem. Återigen, om du inte gillar det här alternativet kan du lämna det avstängt.

Sist men definitivt inte minst förändras de faktiska ikonerna. Jag gillar att använda Aerodyne Organic av Mariana Cabral. Det ser naturligt ut och det passar rätt in med alla andra Windows-ikoner.

Se? Mycket bättre än den överdriven röra på skrivbordet. Du kan också ändra dubbelklick-åtgärden för att antingen tömma papperskorgen eller öppna den. Jag har lämnat gruvan vid standard - tömning. Om du någonsin tar bort något av misstag kan du öppna papperskorgen genom att högerklicka på ikonen och välja "Öppna".

Om du inte redan har gjort det här, så tar du bort papperskorgen från skrivbordet i Windows 8.1.

Öppna först Start-menyn och skriv: Visa eller dölj vanliga ikoner . Klicka på det första alternativet när det visas.

Ta bort kryssrutan från "Papperskorgen" och klicka på OK.

Det är allt! Du är redo. Jag personligen gillar MiniBin eftersom det känns som en naturlig del av Windows, snarare än en tredje part från webben.

Vi har visat dig metoder för att flytta papperskorgen till Aktivitetsfältet i Windows 8 och flytta den i Windows 7. Men MiniBin ger ett enklare sätt att göra det, ger ytterligare funktioner och det är gratis.

Vad tror du? Ska Microsoft titta på att göra papperskorgen bara i systemfältet? Berätta för oss i kommentarerna!