Pandora lägger till Sleep Timer-funktionen för iPad

Pandora lade till Väckarklocka och Sleep Timer-funktionen till iOS och Android i januari, men för iOS fungerade den bara på iPhone och iPod touch. Men den här veckan meddelade företaget att det kommer närmare för iPad ändå, som Sleep Timer har lagts till.

Enligt en ny post från Pandora:

Pandora-appen för iPhone, iPod Touch och iPad har en sömntimer du kan ställa in för att din station ska sluta spela automatiskt efter 15, 30 eller 60 minuter.
På skärmen "Nu spelar" trycker du på knappen längst upp till höger på skärmen för att öppna menyn.
Tryck sedan på Sleep Timer och välj hur många minuter du vill att timern ska vänta innan den pausar din station.

Om du kör en version av iOS 6 eller lägre måste du se till att du letar efter uppdateringen. IOS 7-användare ska automatiskt uppdateras nu - om du inte avaktiverade automatisk uppdateringar av någon anledning. Om du gillar att somna med din favoritmusik som spelar på Pandora är Sleep Timer ett välkommet tillägg om du använder din iPad för den.

En av de intressanta sakerna jag hittade när du använder Sleep Timer är att om du skickar den till Google Chromecast, kommer den att inaktivera timern. Men om du använder AirPlay, så kommer timern att gå bra.

Om du gillar att somna med din favoritmusik som spelar på Pandora är Sleep Timer ett välkommet tillägg om du använder din iPad för den.