Motorola - Ice Cream Sandwich Upgrade Detaljer

Om du är en Motorola smartphone eller surfplattform användare hoppas på en uppgradering till Android Ice Cream Sandwich, är din vänta äntligen över. Motorola har meddelat detaljerna om Ice Cream Sandwich rollout. Motorola XOOM Wi-Fi enda upplagan har redan tagit det, nu är det dags för (många) andra enheter.

Nu kanske du inte ska vara så glad ändå, eftersom det kommer att vara ett tag för många enheter att få uppgraderingen. Om du har tur och äger, till exempel en RAZR eller en XOOM Family Edition, behöver du bara vänta på årets andra kvartal för att uppdateringen ska rullas ut.

Om du däremot har en Atrix 4G, Photon 4G, Atrix 2 eller en Xyboard 8, 2 eller 10, 1 tablett, måste du vänta på din tur. Och din tur kommer en gång i tredje kvartalet.

Denna data är för amerikanska användare. Fortfarande, om du bor i Kanada, kommer din RAZR att ha Ice Cream Sandwich på det under andra kvartalet.

Några bra nyheter för europeiska användare också. RAZR får uppgraderingen under andra kvartalet, precis som amerikanska och kanadensiska användare, och bara Xoom WiFi. Xoom 2 och Xoom 2 Media Edition kommer att få uppgraderingen under tredje kvartalet.

Mer detaljer är att följa om många andra enheter, eftersom uppdateringskartkartan uppdateras ständigt, och det är också där du kan få detaljer om du kommer från en annan del av världen.

Samma sida berättar om du är en av de personer vars enhet kommer att förbli i den nuvarande Android-versionen.

Det var dags att Motorola publicerade dessa väldigt viktiga nyheter och jag är säker på att uppdateringar kommer att komma mycket snabbare nu när förvärvet av Google blev helt klart.

I andra Android-relaterade nyheter har Samsung nyligen släppt Samsung Galaxy Tab 2, som även kör Ice Cream Sandwich.