Skype 4.4 för Android kommer med ny Tablet Look

Microsoft arbetar hårt för att göra Skype Android-appen mer användarvänlig. Efter den 4, 0 stora uppdateringen, som helt förändrats saker kring design-vis, presenterar Skype 4.4-uppdateringen, som nyligen meddelats, ett nytt Skype-utseende på skärmen på din Android-surfplatta.

Om du äger en Kindle Fire HD eller den nyligen tillkännagivna HDX, är det nya utseendet tillgängligt för dig också. Det är i grunden samma utseende som hittills tillgängligt för telefonanvändare, en mycket renare och mer intuitiv.

Men det är inte det enda nya i 4.4-uppdateringen. Skype-teamet lovar också förbättrad videosamtalskvalitet. Du får upp till fyra gånger den nuvarande upplösningen, förutsatt att din anslutningshastighet kan hantera den.

Vissa buggfixar och förbättringar ingår också i mixen. Bland dessa är korrigeringar för att ringa problem, som den som skulle starta om telefoner, liksom några förbättringar för visning och användarupplevelse när orienteringen är omkopplad.

Den nya versionen finns redan i Google Play Butik. Om du redan använder Skype för Android är uppdateringen förmodligen redan tillgänglig för dig.

Jag gillade känslan av det på min tablett. Och du då? Vad tycker du om den nya uppdateringen?