Microsoft Xbox 360 Update Released - First Look

Efter att ha blivit försenad några timmar, rättade Microsoft sin uppdatering till Xbox 360-användare i kväll. Vi har förutsett denna uppdatering för större delen av dagen. Här är en första titt på vad du kan förvänta dig.

Jag startade min Xbox 360-konsol vid 8 PM CST och fick följande meddelande om att en uppdatering är tillgänglig. Välj Ja.

Uppdateringen kommer att hämtas och installeras. Din konsol startar om ett par gånger medan det är installerat. Se till att inte stänga av konsolen när uppgraderingen sker.

När uppdateringen är klar ser du följande nya gränssnitt för dashboard. Detta är en vy av startskärmen. Det är Metro UI-stil - som liknar Windows 8 och Windows Phone 7.5. Navigera till olika delar av den nya uppgraderingen genom att välja Tiles.

Det ger Bing sökfunktioner.

Det här låter dig söka efter musik, appar, video och spel på konsolen.

Här är ett exempel på att söka efter spel. Du får realtidsresultat när du söker.

När du hittar det du söker i resultat väljer du det objekt du vill komma åt.

Här valde jag Netflix.

Bekräfta sedan nedladdningen den app eller det objekt du behöver.

En av de coola nya funktionerna i uppgraderingen är Apps Marketplace. Det innehåller nu fler appar för Twitter, Facebook, streaming av videotjänster och mer.

Vissa av programmen är ännu inte tillgängliga, men kommer snart.

Tyvärr krävs ett Guldmedlemskap för några av de mer populära apps som Facebook och Twitter.

När du har laddat ner appar väljer du My Apps-plattan för att se listan över appar som du har laddat ner. Välj den du vill använda.

Här är ett exempel på NBC Today-appen där du kan få nyheter och tillgång till tidigare shows.

Spelmarknadsplatsen har också fått en granskning av användargränssnittet.

Sök Utvalda spel, Addons, Extra och Demos. Du kan söka efter spel i alfabetisk ordning eller genre.

Dagens uppdatering är ett enormt första steg för Microsoft när den öppnar sin Xbox Live-plattform långt bortom bara spel. Jag gillar vad jag ser i mitt första utseende - Dashboard ser bra ut och det har många spännande nya appar och funktioner. Ingår i uppdateringen finns ytterligare funktioner för Kinect-användare där du kan navigera i den nya instrumentpanelen med hand- och röstbevakningar. Wow ... Groovy!

Microsoft "rullar" denna uppdatering ut till användarna, så om du inte ser den ändå, häng fast. De flesta användare får den här uppdateringen ikväll.

Det finns fortfarande mycket mer att utforska med denna uppgradering. Vi testar det bra in på natten och kommer att ha fler recensioner, tips och groovy hur Tos som de kommer in.