NBC Streaming Super Bowl XLIX Online gratis

Du behöver inte bara vara hemma framför din TV för att se det stora spelet mellan Seattle Seahawks och New England Patriots denna söndag. Det finns sätt att se det direkt på nätet och på dina mobila enheter.

Super Bowl Live Stream Online

Om du vill titta på hela 11-timmars täckning av Super Bowl, inklusive spelet före spel, halvtid och efter spel, så spelar NBC det hela gratis. Dekningen börjar den 1 februari kl 12.00 ET, och slutar klockan 22.00 ET samma kväll.

Du kan titta på den på din dator eller surfplatta genom att gå direkt till webbplatsen (länken nedan) eller genom att ladda ner gratis NBC Sports Extra app - länkar till appen på varje plattform finns också nedan.

En försiktighet till detta är att du bara kommer att vara tillgänglig på din dator eller tabletter. NBC har inte rätt att strömma det på smartphones. NFL har gett det rätt uteslutande till Verizon Wireless som du kan titta på via sin NFL Mobile app på Android, Windows Phone, iPhone och till och med BlackBerry.

Observera att den fria versionen av appen kommer att ge dig höjdpunkter och poängen, men du måste betala $ 5, 00 för premiumabonnemanget för att se spelet live. Men om du är Verizon-kund och behöver hålla reda på saker medan du är på språng är det värt att ladda ner appen.

Om du sitter fast på jobbet denna söndag, reser eller behöver titta på Super Bowl någon annanstans eftersom din fru tittar på Lifetime-nätverket kan du ta tröst och veta att du kan titta på det gratis online.

  • Titta på Super Bowl XLIX online via NBC Sports Live Extra
  • NBC Sports Live Extra App för iPad
  • NBC Sports Live Extra App för Windows 8.1
  • NBC Sports Live Extra App för Android

Och du då? Hur planerar du att titta på Super Bowl i år? Eller finns det svala appar som hjälper dig att följa spelet eller ge dig snabb statistik som jag inte inkluderade i den här artikeln? Lämna en kommentar nedan och meddela oss.