Microsoft Surface för Windows RT att kosta $ 199? (Rykte)

Microsoft kunde leverera ett ganska slag mot tävlingen den 26 oktober när det är planerat att släppa Microsoft Surface-tabletten, om rykten om priset är sant.

För en tid sedan berättade vi om att Microsoft släppte Windows RT Surface, dess mycket intressanta tabletter, den 26 oktober samma datum Windows 8 kommer att finnas tillgängligt.

Nu verkar det som att det kan vara ett pris på det också. Och om det bekräftas skulle det kunna ge mjukvaran jätte konkurrenter mardrömmar. Om det är nyckelordet folk.

Enligt Engadget, citerar en intern källa, har Microsoft haft en session vid sin TechReady15-händelse med detaljerade detaljer om lanseringen. Priset ansågs också nämligen under det mötet och den anonyma källan säger att det är $ 199.

Det skulle göra det allvarlig konkurrens om Google Nexus 7 (som har samma prislapp).

Det som är klart är att Microsoft skulle förlora pengar på det, men det kan vara en insats som vinner om den driver Windows 8s adoption.

Kom ihåg det här är en rykt från en anonym källa, så ta det för vad det är värt. Det är allt som ska ses och jag kan inte vänta med att få en officiell prislapp. Jag tycker fortfarande att det är för bra ett pris att vara sant.