LastPass Extension för Microsoft Edge Kommer till Windows 10

När Microsoft först släppte Windows 10 var en av dess nya funktioner den nya Microsoft Edge-webbläsaren. Men förrän var förlängningsstöd inte tillgängligt och det gjorde att de flesta användare ställde in Google Chrome eller Firefox som standardwebbläsare istället.

Det är värt att nämna att medan LastPass var tillgängligt för Windows 10 Preview Build 14352 på fredag ​​idag har kraven ändrats.

LastPass för Microsoft Edge

En av de mest förväntade tillägg som vi har väntat på är lösenordshanteringsverktyget LastPass. Och en annan favorit och väsentlig förlängning (för mig ändå) är pocket.

Vid tidpunkten för det här skrivandet fungerar endast tillägg med Windows 10-förhandsgranskningsversionen av årsjubileumsuppdateringen, som för närvarande är på Bygg 14352 när den släpptes på fredagen. Men om du tittar på förlängningen i Windows Store idag står det att Build 14359 är obligatoriskt (vilket inte ens är ut ännu för Insiders).

Om du tog tag i förlängningen medan den fortfarande är tillgänglig med Build 14352, ska den fortfarande fungera, känner några få buggar. Men om inte, det ser ut som vi måste vänta lite.

Det här är inte förvånande, nästa stora uppdatering för Windows 10 och stöd för Microsoft Edge-tillägg är i förhandsgranskning eller "beta" -fas.

Den stora nyheten här är att den LastPass är redo för det sista årsjubileumsuppdateringsutrymmet som kommer till allmänheten i sommar.

Vi fortsätter att övervaka denna historia, och när det finns en fullständig version, har vi en fullständig guide.

Om du är en insider och har använt LastPass on Edge, lämna en kommentar nedan och låt oss veta hur saker och ting ser ut.

Kolla in LastPass i Microsoft Store