Microsoft Solitaire Collection nu tillgänglig för iOS och Android

Vissa kan kalla det sista spiken i kistan för Windows: Microsoft Solitaire Collection är nu tillgänglig för Apples iOS och Googles Android. En exklusiv på Windows för de senaste 25 åren, Solitaire och dess följeslagare kortspel Spider, Freecell, Tripeaks,

En exklusiv på Windows de senaste 25 åren är Solitaire och dess följeslagare kortspel Spider, Freecell, Tripeaks, Pyramid och Klondike hemma (och låt oss vara riktiga på kontoret) också. Den ursprungliga Solitaire har varit nästan oförändrad sedan dess första release i Windows 3.0 1990. Sedan Windows 8 har Microsoft flyttat Solitaire i en ny riktning, med fokus på dagliga utmaningar genom XBOX Live integration. Användare kan logga in med ett Microsoft-konto, tävla med vänner och vinna prestationer. Dina prestationer kommer också att finnas tillgängliga över enheter. Nu gör Solitaire det största hoppet än: bortom Windows-operativsystemet.

Microsoft Solitaire nu tillgänglig för iOS och Android

Microsoft Solitaire Collection arbetar nu med iOS-enheter som iPhone och iPad. Spelen är en gratis nedladdning men är annonsbaserade. Användare kan köpa en månadsavgift på 2 USD för att bli av med annonserna.

Världens # 1 Solitaire spel är nu på iPhone och iPad! I över 25 år är Microsoft Solitaire Collection ett av de mest spelade spelen hela tiden och är nu tillgänglig GRATIS för din iPhone eller iPad! Microsoft Solitaire Collection erbjuder fem av de bästa Solitaire kortspel i en app! Källa

Du kan också få Solitaire för Android-enheter från Google Play Butik.

Även om Microsoft Solitaire Collection har sett betydande förbättringar, föredrar många användare fortfarande de gamla klassiska stilspelen. Integrationen av XBOX Live och annonser har blivit mer avskräckande för vissa användare som föredrar enkelheten i de äldre spelen. Det finns tredjepartshackar tillgängliga för att få klassiska spel på nya versioner av Windows. De tidigare klassiska versionerna av Solitaire ändrades senast med högupplösande grafik när Windows Vista släpptes för tio år sedan. Som förväntat rynker Microsoft på dessa hacken eftersom de inte är officiella utgåvor.

Som sagt föredrar jag personligen de äldre spelen. Användare har rapporterat problem som spel som vägrar att starta eller inte kunna uppdatera eller installera om från Store. Många har skämt under åren som Solitaire var den enda dealbreaker som höll dem på Windows.

Kunde stöd för alternativa plattformar göra dig äntligen dike Windows för ett annat OS? Låt oss veta i kommentarerna.