Microsoft loggar på Windows 10 årsjubileumsuppdatering

Det är nästan här. Microsoft har börjat logga in på den interna versionen av Windows 10 årsjubileumsutgåva. Windows Central rapporterar att processen är på plats för att logga av.

Den nuvarande Build RTM är 14384 som testas internt för både PC och mobil. Den nuvarande versionen är Build 14379, så den är nästan färdig. Vid den här tiden finns det bara lite passform och färdighet att göra, och vissa bakom kulisserna arbetar.

Förutsatt att allt går bra vi borde se Microsoft göra det rapporterade release datumet den 2 augusti nd . Naturligtvis kommer Windows Insiders att ha "Redstone 2" (nästa version efter detta) att se fram emot testning.

Det här är bra nyheter om du har varit en Windows Insider och chomping på biten för den slutliga versionen. Även de som letar efter nästa uppdaterade version ska vara nöjda med nästa stora revision.

Microsoft gör ett bra jobb för att skapa Windows 10 som en tjänst, så att uppdateringar fortsätter under produktens livstid.

Om du inte har uppdaterat till Windows 10 än och vill, ska du göra det snart som sista dagen för den fria versionen är 29 juli.

Ser du fram emot nästa stora uppgradering till Windows 10? Lämna en kommentar nedan och meddela oss.