Fredag ​​kul: Groovy Microsoft Kinect Hacks

Microsofts Xbox Kinect har varit ganska framgång, men inte bara bland konsolspelare. Efter att ha insett att du kunde ansluta Kinect till din dator har tusentals swarmed att skapa egna Kinect-applikationer för homebrew. Intresset att experimentera med Kinects rörelsekänsliga teknik är så stark att Microsoft officiellt tillkännagav en kommande Kinect SDK inom den nya månaden eller så. Vill du se några exempel på vad du kan göra med Kinect när den är ansluten till en dator? Vi har dem nedan!

Kontrolltecken i Garys Mod

Gary Mod är en populär sandbox mod som körs på ventilen 2-fysik och grafikmotor. En mjukvaruingenjör på Yelp som heter John B. utformade ett system som låter dig styra tecken i Garys mod-spel med din Kinect-kamera. Karaktärerna kommer att efterlikna din rörelse med en bra precision.

">

Spela Angry Birds på din dator och surfa på nätet

Vill du spela Angry Birds på din dator med dina händer istället för ditt tangentbord? Kinect kan du göra det!

">

Automatiserad hembelysningskontroll

Herr Personality visar själv sitt Kinect-baserade program som spårar var han befinner sig i ett rum och sätter på eller stänger av lamporna.

">

Skapa CGI Animation On The Cheap

Om du är intresserad av att skapa egna 3D-animerade videor kan Kinect spara upp till 75% av tiden som krävs för att animera saker.

">

Verklig 3D-skärm, inga glasögon är nödvändiga

Med huvudspårning kan en användare se en 3D-upplevelse på en tv som är mycket bättre än den suddiga bildeffekten som produceras med glasögon. Erfarenheten kommer endast att fungera för användaren vars huvud spåras, men det fungerar underverk för den personen.

">

Har du en favorit Kinect hack eller trick? Släpp en kommentar nedan och låt oss veta!