Microsofts tredje kumulativa uppdatering för Windows 10 (KB3081438)

Microsoft har släppt en annan kumulativ uppdatering för Windows 10-användare, vilket gör det tredje på två veckor. Den senaste uppdateringen, KB3081438, hamnar på en annan kumulativ uppdatering som släpptes tidigare i veckan -KB3081436.

Det finns inte mycket information om vad den här uppdateringen adresserar. I typiskt Microsoft-mode säger uppdateringen "Denna uppdatering innehåller förbättringar för att förbättra funktionaliteten i Windows 10."

Det finns en Microsoft Support-sida upp, även om det inte stavar ut exakt vad den här uppdateringen adresserar. Förhoppningsvis får vi mer information om det under de kommande dagarna.

Den här uppdateringen kräver systemåterstart, och kom ihåg att du kan schemalägga när omstart äger rum.

Eftersom Microsoft har flyttat till Windows 10 som en servicemodell, förväntar jag mig att vi kommer att se flera av dessa kumulativa uppdateringar regelbundet.

Det kommer att skjutas till Windows 10 Home and Pro-användare automatiskt, men du kan hoppa direkt med det genom att gå till Inställningar> Uppdatering och säkerhet> Windows Update .

Vi hämtade uppdateringen och har inte sett något problem. Jag har sett en del diskussioner på webben som det löste ett problem för vissa personer som hade med butiken - kunde inte ladda ner appar. Andra rapporter är att butiken fortfarande är trasig för dem. Personligen har jag inte haft några problem med butiken som inte fungerar på någon av mina datorer med Windows 10 installerad, men skulle gärna höra från dig.

Låt oss veta hur uppdateringen går till dig och låt oss veta hur din erfarenhet är efter uppdatering i kommentarerna nedan. Eller fortsätt samtalet i Windows 10-forum.

Direktlänk Länkar:

Windows 10 KB3081438 Direktnedladdning - 32bit Installer

Windows 10 KB3081438 Direktnedladdning - 64bit Installer