Så här synkroniserar du RSS-prenumerationer mellan Microsoft Outlook och IE

Tidigare pratade vi om hur man använder Outlook som RSS-läsare, men den största utmaningen med det var att manuellt lägga in alla dina nya flöden. Med konkurrerande läsare (som Google Reader, My Yahoo, News Gator, etc.) för att lägga till ett flöde behöver du bara klicka på knappen Prenumerera . Om det bara fanns ett sätt att göra det så enkelt med Outlook Reader! Åh, det är rätt, det finns!

Tja, om du använder Internet Explorer 8 som din webbläsare - det finns en inställning i Outlook som enkelt tillåter dig att byta flödesabonnemang mellan de två programmen. Låt oss ta en titt på hur du ställer upp det.

Common Feed List (CFL) finns i Internet Explorer under fliken Favoriter> Foder. När du prenumererar på ett flöde med Internet Explorer, så här hittar du det lagrat.

Så här synkroniserar du matar mellan Outlook 2010 och Internet Explorer.

1. Öppna Outlook och klicka på filbandet och välj sedan alternativ .

Obs! Den här platsen är unik för Outlook 2010; I tidigare versioner av Outlook finns dessa alternativ under Verktyg-menyn.

2. Klicka på knappen Avancerat och sedan Bläddra ned och Markera rutan för Synkronisera RSS-flöden till Common Feed List (CFL) i Windows. Klicka på OK för att slutföra.

Nu när du lägger till ett nytt flöde i den gemensamma foderlistan (även dina favoriter i Internet Explorer) kommer de också automatiskt att läggas till i Outlook, och det fungerar också motsatt. Det här tipset är ett grovt sätt att hantera dina RSS-flöden i Outlook om du använder Internet Explorer som din webbläsare.