Microsoft rullar ut Windows 10 Redstone 4 Preview Build 17025

Microsoft släppte idag Windows 10 Redstone 4 Förhandsgranska Bygg 17025 till Insiders i Fast-ringen. Det här är den andra Redstone 4-förhandsgranskningsbyggnaden efter förhandsgranskningsbyggnad 17017 som släpptes några dagar före Fall Creators Update. Medan det fortfarande finns tidiga testdagar finns det några nya funktioner att prova med, bland annat förbättrad flödesdesign, startprogram-kontroll, inställningar för enkel åtkomst och mer.

Windows 10 Preview Build 17025

Här är en titt på några av de viktigaste nya funktionerna i denna Redstone 4-konstruktion som du kan börja prova när du har installerat förhandsvisningen.

Enkel åtkomstinställningar. De nya inställningarna är utformade för att göra enheten enklare att använda och passa dina specifika behov. Relaterade inställningar som hjälper dig att se, höra och interagera med ditt Windows 10-system grupperas tillsammans och uppdateras med enklare att förstå beskrivningar. Du kan komma åt dem genom att gå till Inställningar> Ease of Access .

Nya inställningar för inställning av startkontroll. Microsoft introducerade ett nytt hem och erfarenhet för startprogram i den senaste Redstone 4-förhandsgranskningen, Build 17017. Denna byggnad förbättras på det och låter dig konfigurera UWP-appar att köra under start och se alla tillgängliga uppgifter som anges av utvecklaren.

Det finns också en utvecklande Yahei-typsnitt för kinesisk text som företaget förbättrar. Här är en lista över andra förbättringar och korrigeringar du kan förvänta dig i den senaste Redstone 4-förhandsvisningen.

 • Fortsatt vår strävan mot Fluent Design, i denna byggnad märker du att vi inte bara mjukar vår ljuspresseffekt baserat på din feedback, vi har också aktiverat Reveal som standard i CalendarView (sett till exempel i klockan och kalendern flyga ut). UWP-appar som använder Preview SDK för den här byggnaden eller högre kommer att se denna ändring automatiskt.
 • Vi fixade problemet där om du RDP till en PC som kör den här byggnaden med vissa GPU-konfigurationer, visas det när du loggar in på datorn lokalt på en svart skärm med endast markören tillgänglig.
 • Vi fixade ett problem som resulterade i att återkopplingsreaktionen visuellt visade sig korrumperad i den sista flygningen, med konstiga artefakter snarare än den förväntade cirkeln.
 • Vi fixade ett problem som resulterade i att UNC-banor inte identifierades när de skrivits med pek-tangentbordet med den japanska layouten.
 • För att förbättra hastigheten för att få dig där du vill gå, när du skriver med den japanska IME i Internet Explorer adressfält eller sökrutan, kommer du nu att se sökförslagets dropdown medan du komponerar strängen, i stället för att behöva vänta tills kandidatsträngen är engagerad.
 • Vi löst ett problem där användningen av en app i mini-läge (till exempel Groove Music) skulle resultera i aktivitetsfältet som visas ovanpå en fjärrskrivbordssession. Vi har också löst ett problem där vi använder Cortana för att starta en app medan du spelar ett heltäckande spel på en annan bildskärm kan resultera i att aktivitetsfältet ritas ovanpå spelet.
 • Vi fixade ett problem som resulterade i att vi inte kunde bläddra till botten av Start med hjälp av beröring när det är i tablettläge på små enheter.
 • Vi löst ett problem där musinsignalen i Start kan bli kompenserad.
 • Vi fixade ett problem där ren installation av Windows medan den inte är ansluten till internet kan resultera i standard Start-plattor som visar hämtningspilar på obestämd tid snarare än den förväntade bilden.
 • Vi fixade ett problem där högerklickning på en mapp som redan är fastsatt till Start i File Explorer fortfarande visar alternativet "Pin to Start".
 • Vi fixade ett problem där försök att logga in på Windows med hjälp av en VM med förbättrad sessionsläge kan leda till att du blir ombedd till ditt lösenord två gånger.
 • Vi fixade ett problem där vi bytte vissa DX9 / DX10 / DX11-spel mellan windowed och fullscreen (till exempel med Alt + Tab) kan resultera i att spelfönstret blir svart på vissa datorer.
 • Vi fixade ett problem som resulterade i att vissa Insiders med x86-datorer upplever en blå skärm med ett HAL INITIALISATION FAILED-fel vid uppgradering till föregående flygning.
 • Vi har löst ett problem där Insiders med återställda punkter kan ha upplevt ett volsnap.sys Green Screen-fel vid start.
 • Vi löst ett problem som resulterade i att Microsoft Edge oväntat tagit en lång tid för att ladda den nya sidan efter att ha klickat på vissa länkar, som hängde upp.
 • Vi har löst ett problem som resulterade i att Microsoft Edge oväntat långsamt svarade när du klickade på kontroller med vissa tredjeparts skärmläsare aktiva.
 • Vi har löst ett problem där inställningarna under Windows Update-leveransoptimeringssidan var oväntat inaktiverad under den senaste flygningen.
 • Vi löst ett problem med Courier New-teckensnittet där siffran 2 inte visades tydligt på vissa bildskärmskonfigurationer.
 • Förbättrad Yu Gothic Bold-teckensnitt som fokuserar på konsekvent baslinjejustering och tydlighet i olika Kana-tecken.

Och som det är fallet med alla förhandsgranskningsbyggnader finns det också en lista med kända problem. En av de mest anmärkningsvärda enligt Dona Sarkars tillkännagivande är att Mail, Cortana och Windows Media Player är trasiga. Du hittar en lösning i Feedback Hub, och du kan se en fullständig lista över ändringar i Microsofts changelog.

Är du en insider som kör Build 17025? Lämna en kommentar nedan och låt oss veta hur saker och ting går. Eller, för alla saker Microsoft, inklusive felsökningsråd, kolla in våra Windows 10-forum.